powerbeam1 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam Zamierzam zakupić nowy amortyzator ! Przeznaczenie XC Moja waga 100kg Chciałbym żeby amortyzator nie był miękki jak wejdę na rower to się odrazu do połowy schowa Myślałem nad Fox'em 32 100mm , Rock Shox Reba 100mm lub Sid'em 100mm. Zależy mi też na niskiej wadze . Proszę o profejonalne rozważenia co będzie dla mnie najlepsze . Z góry dziękuje . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2011 O wszystkich wymienionych amortyzatorach było już chyba wszystko napisane i powiedziane. Poza tym po raz drugi zakładasz ten sam temat. Proszę skorzystać z wyszukiwarki http://www.forumrowerowe.org/topic/99654-amortyzator-rosk-shox-sid-race-vs-fox-f100-rl-vs-fox-alps-f100-rl/page__p__941845#entry941845 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.