mmmak Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 założyłem ten temat bo zależy mi na czasie a w innym wątku chyba nikt nie zauważył tego postu. proszę o szybką pomoc dotyczących tych a nie innych butów: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84940208mogę mieć za 120zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84393779mogę mieć za 140zł -czy m520 będą z nimi kompatybilne? -jak się w nich chodzi?(oczywiście chodzi o wygodę ? potrzebuje butów cywilnych do administratora!!!!!!!!!!!!! proszę o usunięcie tego posta za 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Popraw linki i zrób odstęp przed "mogę"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Mi się bardziej te pierwsze podobają (SH-M021Y) - szkoda tylko że wśród rozmiarów nie ma 45 Sam bym sobie zafundował takie cywilne butki do jazdy po mieście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To mu sebek naprawdę pomogłeś... Co do butów - uważam, że powinieneś je najpierw przymierzyć, aby wiedzieć w których będziesz się lepiej czuł... Oba modele powinny współpracować z m520. Wszystko teraz rozchodzi się o kwestię wygody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 szkoda tylko że wśród rozmiarów nie ma 45 TUTAJ są 20 zł taniej i jest 45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ' date='9.02.2006, 09:24' post='156957']TUTAJ są 20 zł taniej i jest 45. A dzięki... pomyślę powaznie nad nimi... a tak BTW to niezłą promocję na nie zrobili.. ze 109 pln na 149 pln... Okazja jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teru Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a mi sie te bardziej podobaja http://crazysport.home.pl/catalog/product_...roducts_id=1356 sa lzejsze niezeli te zielone a z wytrzymaloscia to nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a mi sie te bardziej podobaja http://crazysport.home.pl/catalog/product_...roducts_id=1356 sa lzejsze niezeli te zielone a z wytrzymaloscia to nie wiem... Tylko ze to są buty szosowe a tamte turystyka/xc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 9 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 mógłbym prosić jednak o jakieś konkretne odp. na użytkowników tych butów(bo czas mnie goni) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpasti Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 kolego, mój kuzyn ma te drugie schimano i je polecam !! sztywna fajna podeszfa a przy tym wygodne!! tylko nie zrób błędu i nie kupuj pedałów spd schimano, te tańsze pedałki spd schimano lubią sie w błocie zaciąć i w deszczu ;/ polecam pedały VP albo schimano z wyższej półki, bo warto oinwestować w pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 kolego, mój kuzyn ma te drugie schimano i je polecam !! sztywna fajna podeszfa a przy tym wygodne!! tylko nie zrób błędu i nie kupuj pedałów spd schimano, te tańsze pedałki spd schimano lubią sie w błocie zaciąć i w deszczu ;/ polecam pedały VP albo schimano z wyższej półki, bo warto oinwestować w pedały Zaciac? Co to znaczy zaciac? Chodzi ci chyba o zalepianie sie blotem. Nie ma roznicy czy pd-m520, 540 czy nawet pd-m959. Wszystkie maja identyczna konstrukcje i w taki sam sposob sie zalepiaja. Pod tym wzgledem lepsze sa Time`y A deszcz to naprawde w zadnym stopniu nie wplywa na ich sprawnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 kolego, mój kuzyn ma te drugie schimano i je polecam !! sztywna fajna podeszfa a przy tym wygodne!! tylko nie zrób błędu i nie kupuj pedałów spd schimano, te tańsze pedałki spd schimano lubią sie w błocie zaciąć i w deszczu ;/ polecam pedały VP albo schimano z wyższej półki, bo warto oinwestować w pedały Owszem fajna sztywna Ale zazuwaz ,ze butki maja oznaczenie SPD SL - a to jest oznaczenie butów szosowych shimano I cos mi sie wydaje ,ze bloki od SPD moga niepasowac Ja mam cos podobnego do butów nr 1 . Troche inny kolor . Musze przyznac , ze sa bardzo fajnie , wygodne , mozna w nich czasem przejsc jakis dystans ( raz pchalem bika w nich przez 8 km bo mialem 2 kapcie a jedna detke ) . Moge je polecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 9 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 ' date='9.02.2006, 09:24' post='156957']TUTAJ są 20 zł taniej i jest 45. Raczej ze 189zł przypatrz się dokładniej Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.