mmmak Napisano 8 Lutego 2006 Napisano 8 Lutego 2006 założyłem ten temat bo zależy mi na czasie a w innym wątku chyba nikt nie zauważył tego postu. proszę o szybką pomoc dotyczących tych a nie innych butów: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84940208mogę mieć za 120zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84393779mogę mieć za 140zł -czy m520 będą z nimi kompatybilne? -jak się w nich chodzi?(oczywiście chodzi o wygodę ? potrzebuje butów cywilnych do administratora!!!!!!!!!!!!! proszę o usunięcie tego posta za 3 dni
Duckbill Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 Mi się bardziej te pierwsze podobają (SH-M021Y) - szkoda tylko że wśród rozmiarów nie ma 45 Sam bym sobie zafundował takie cywilne butki do jazdy po mieście...
Gość Gość Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 To mu sebek naprawdę pomogłeś... Co do butów - uważam, że powinieneś je najpierw przymierzyć, aby wiedzieć w których będziesz się lepiej czuł... Oba modele powinny współpracować z m520. Wszystko teraz rozchodzi się o kwestię wygody...
Puma [JFK] Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 szkoda tylko że wśród rozmiarów nie ma 45 TUTAJ są 20 zł taniej i jest 45.
Duckbill Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 ' date='9.02.2006, 09:24' post='156957']TUTAJ są 20 zł taniej i jest 45. A dzięki... pomyślę powaznie nad nimi... a tak BTW to niezłą promocję na nie zrobili.. ze 109 pln na 149 pln... Okazja jak się patrzy
Teru Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 a mi sie te bardziej podobaja http://crazysport.home.pl/catalog/product_...roducts_id=1356 sa lzejsze niezeli te zielone a z wytrzymaloscia to nie wiem...
TomekW Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 a mi sie te bardziej podobaja http://crazysport.home.pl/catalog/product_...roducts_id=1356 sa lzejsze niezeli te zielone a z wytrzymaloscia to nie wiem... Tylko ze to są buty szosowe a tamte turystyka/xc
mmmak Napisano 9 Lutego 2006 Autor Napisano 9 Lutego 2006 mógłbym prosić jednak o jakieś konkretne odp. na użytkowników tych butów(bo czas mnie goni) pozdrawiam
piotrekpasti Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 kolego, mój kuzyn ma te drugie schimano i je polecam !! sztywna fajna podeszfa a przy tym wygodne!! tylko nie zrób błędu i nie kupuj pedałów spd schimano, te tańsze pedałki spd schimano lubią sie w błocie zaciąć i w deszczu ;/ polecam pedały VP albo schimano z wyższej półki, bo warto oinwestować w pedały
MIC Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 kolego, mój kuzyn ma te drugie schimano i je polecam !! sztywna fajna podeszfa a przy tym wygodne!! tylko nie zrób błędu i nie kupuj pedałów spd schimano, te tańsze pedałki spd schimano lubią sie w błocie zaciąć i w deszczu ;/ polecam pedały VP albo schimano z wyższej półki, bo warto oinwestować w pedały Zaciac? Co to znaczy zaciac? Chodzi ci chyba o zalepianie sie blotem. Nie ma roznicy czy pd-m520, 540 czy nawet pd-m959. Wszystkie maja identyczna konstrukcje i w taki sam sposob sie zalepiaja. Pod tym wzgledem lepsze sa Time`y A deszcz to naprawde w zadnym stopniu nie wplywa na ich sprawnosc
TomekW Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 kolego, mój kuzyn ma te drugie schimano i je polecam !! sztywna fajna podeszfa a przy tym wygodne!! tylko nie zrób błędu i nie kupuj pedałów spd schimano, te tańsze pedałki spd schimano lubią sie w błocie zaciąć i w deszczu ;/ polecam pedały VP albo schimano z wyższej półki, bo warto oinwestować w pedały Owszem fajna sztywna Ale zazuwaz ,ze butki maja oznaczenie SPD SL - a to jest oznaczenie butów szosowych shimano I cos mi sie wydaje ,ze bloki od SPD moga niepasowac Ja mam cos podobnego do butów nr 1 . Troche inny kolor . Musze przyznac , ze sa bardzo fajnie , wygodne , mozna w nich czasem przejsc jakis dystans ( raz pchalem bika w nich przez 8 km bo mialem 2 kapcie a jedna detke ) . Moge je polecic
Rafaello Napisano 9 Lutego 2006 Napisano 9 Lutego 2006 ' date='9.02.2006, 09:24' post='156957']TUTAJ są 20 zł taniej i jest 45. Raczej ze 189zł przypatrz się dokładniej Rafaello
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.