natsky Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Witam kolegów (i ewentualne koleżanki) z okolic Kłania się Lubawa. Szukam kogoś do wspólnych przejażdżek Preferuję jedynie rower górski, więc niestety jakieś dalsze wypady przykładowo na szosówkach raczej odpadają, ale w razie czego dać znać Pozdrawiam !
robert3171100 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 ja z Lubawy jak coś to piszcie może się znamy przecież Lubawa to nie jest wielkie miasto
clyde22 Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 Widzę że Lubawa się budzi Witaj Robercie !
kdl Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. Ja czasowo jestem z Iławy. Bardzo fajnie się tu jeżdzi mnóstwo ścieżek w mieście a w terenie jeszcze więcej dobrych tras:-)
clyde22 Napisano 16 Sierpnia 2012 Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. Ja czasowo jestem z Iławy. Bardzo fajnie się tu jeżdzi mnóstwo ścieżek w mieście a w terenie jeszcze więcej dobrych tras:-) Witam imiennika ! Jakby Ci się równiny iławskie przejadły to jedź na Lubawę i kieruj się na Dylewską Górę, tam jest nieco wyżej. Chyba że MTB to polecam trasę wyścigu w Bratianie. Pozdrawiam i życzę bezpiecznej jazdy
kdl Napisano 29 Sierpnia 2012 Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam. Pewnie w weekend się tam wybiore na tą góre bo w Iławie to już raczej większośc tras znam i przydało by się coś nowego
kdl Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 I góra zaliczona :-) plus Grunwald ale w te górki to sie jeszcze wybiore przy najbliższej okazji bo jest tam rewelacyjnie. Orientuje się ktoś z kolegów jak tam wygląda sprawa z wyciągie narciarskim i jazdą na desce? Jeden widziałem przy drodze z Wysokiej Wsi na Klonowo ale na sprzedanie, pojechałem też na Wólke Klonowską bo tak znaki kierowały ale nie znalazłem bo późno było już więc się wycofałem po ok km.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.