Karcia1997 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 I oczywiście okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 hej ja jestem z Zalewa , 40 km od Iławy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matekbuster Napisano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 I ja, z Zalewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja z Lubawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix27 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja prosto z Iławy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natsky Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam kolegów (i ewentualne koleżanki) z okolic Kłania się Lubawa. Szukam kogoś do wspólnych przejażdżek Preferuję jedynie rower górski, więc niestety jakieś dalsze wypady przykładowo na szosówkach raczej odpadają, ale w razie czego dać znać Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clyde22 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Lubawa po raz trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert3171100 Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ja z Lubawy jak coś to piszcie może się znamy przecież Lubawa to nie jest wielkie miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clyde22 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Widzę że Lubawa się budzi Witaj Robercie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdl Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. Ja czasowo jestem z Iławy. Bardzo fajnie się tu jeżdzi mnóstwo ścieżek w mieście a w terenie jeszcze więcej dobrych tras:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clyde22 Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam. Ja czasowo jestem z Iławy. Bardzo fajnie się tu jeżdzi mnóstwo ścieżek w mieście a w terenie jeszcze więcej dobrych tras:-) Witam imiennika ! Jakby Ci się równiny iławskie przejadły to jedź na Lubawę i kieruj się na Dylewską Górę, tam jest nieco wyżej. Chyba że MTB to polecam trasę wyścigu w Bratianie. Pozdrawiam i życzę bezpiecznej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert3171100 Napisano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Witaj Marcinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdl Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam. Pewnie w weekend się tam wybiore na tą góre bo w Iławie to już raczej większośc tras znam i przydało by się coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kdl Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 I góra zaliczona :-) plus Grunwald ale w te górki to sie jeszcze wybiore przy najbliższej okazji bo jest tam rewelacyjnie. Orientuje się ktoś z kolegów jak tam wygląda sprawa z wyciągie narciarskim i jazdą na desce? Jeden widziałem przy drodze z Wysokiej Wsi na Klonowo ale na sprzedanie, pojechałem też na Wólke Klonowską bo tak znaki kierowały ale nie znalazłem bo późno było już więc się wycofałem po ok km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.