reventos Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Mam do wyboru dwie piasty firmy novatec. Jedna jest na 2 łożyskach maszynowych, a druga na 4 łożyskach i nie wiem którą wybrać. Obie są SingleSpeed. Piasta potrzebna jest do Dirtu.
Mod Team Puklus Napisano 23 Października 2011 Mod Team Napisano 23 Października 2011 Jak dla mnie 2 spokojnie wystarczą, są to maszyny a ich wytrzymałosć zalezy od uszczelnień, jak są dobre bedą słuzyły długo. Novatec miał problemy z piastami 4 łozyskowymi moze teraz jest lepiej, tego nie wiem. Kolega Nabiał ma spore doświadczenie z piastami, jego mozesz zapytac.
Bombell Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Tylko i wyłącznie 4. Chodzi o łożyskowanie bębenka. Tym bardziej przy ss i w dircie piasta na 2 szybko polegnie i zrobią się luzy na bębenku.
reventos Napisano 23 Października 2011 Autor Napisano 23 Października 2011 Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi, teraz już wiem co kupić żeby nie żałować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.