Darmatt Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Zastanawiam się nad kupnem tego trenażera: XTRaBike.pl - NAJtańszy internetowy sklep rowerowy. W ofercie Sigma Sport, Ritchey, Shimano Czy ktoś widział to coś na żywo? Może miał sposobność wypróbowania? Wygląda toto gorzej od innych rolek, ale jest tańsze i ma rolki alu. A nuż nie ustępuje jakością i działaniem albo jest lepsze? Z góry dzięki za info. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmatt Napisano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 no więc zdecydowałem się na zakup i choć nie mam porównania z innymi trenażerami, to zakupu nie żałuję. Dlaczego? Słyszę wciąż, że 90% kupujących trenażery, w ogóle ich potem nie używa, bo jest nudno Na tym rolkowym też jest nudno, ale jak sobie wyobrażam, że mam siedzieć na magnetycznym i po prostu kręcić to sorry, ale też bym wymiękł po 2 dniach a tak to siedzę sobie na rolkach, kręcę, trochę jednak muszę być skupiony (szczególnie sięgając po bidon lub do licznika) i jest O.K. Powrót na drugi dzień nie jest aż taką bolączką póki co... Przy prędkości 35-40kmh rolki zaczynają piszczeć ;P trzeba będzie naoliwić. Już od początku aluminium z rolek osadza się na oponach (mam nadzieję to nie tak, że w kiedyś zeszlifuję je do cna ) budowa: bardzo prosta, dosłownie konstrukcja cepa jakość: rolki wydają się solidne. W zasadzie nie wiem za bardzo co w nich miałoby się zepsuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Err, no nie wiem. Ja tam na swoim zwykłym nigdy nie czułem nudy. Pewnie dlatego, że oglądam filmy, koncerty albo czytam, co na rolkach byłoby pewnym wyzwaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmatt Napisano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) REGULAMIN 2i hmm, ja też oglądam filmy itd. z książką póki co nie próbowałem będę musiał zainstalować mapnik i zobaczę Edytowane 19 Listopada 2011 przez ulvgar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 26 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Na rolkowym alternatywą dla książki mogą być słuchawki z puszczonym audiobookiem w uszach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi