reventos Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Nie wiem na które się zdecydować, bo mam możliwość kupna Juicy 3 (160mm) i elixir 3 (203mm) za 300zł/komplet tylko nie wiem które będą lepsze. Ważę ok. 90kg, a hamulec jest mi potrzebny tylko na tył do Dirt'u i 4x. Jeśli słyszeliście coś o jednych i o drugich lub nawet mieliście z nimi do czynienia to piszcie swoje opinie co bycie wybrali. Proszę nie pisać np. "Lepiej dopłacić i kupić juicy 7". Mój budżet to 300zł i nie więcej, a hamulce muszą być nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Kup elixiry 3. A jeszcze lepiej zrobisz kupując Deore 596. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas5242 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ja mam takie pytanie czy ktos czasem nie wie co moze byc przyczyna pisku podczas hamowania? hamujac słychac jakby metal ocierał o tarcze ale nic nie ociera;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Przyczyną piszczenia są zazwyczaj klocki, czasami nie odpoiwenie ustawienie zacisku, ale głównie przez klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas5242 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 klocki sa oryginalne XT doczytałem na necie jescze ze wszystko musi sie odpowiedni dotrzec i w ten czas powinno byc ok ... po kilku dniach juz sa róznice ... jest coraz ciszej wiec wierze w ta teorie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.