tyci111 Napisano 30 Października 2011 Autor Napisano 30 Października 2011 Evolution i Viper to te same ceny (przynajmniej rocznik 2011) Możesz opisać mniej więcej różnicę ? Ponieważ sam nie jestem pewien Bo różnicę ja tylko widzę w ilości biegów ( 27/24 ) I wielkości kół (26/28) PS. brt0555 możesz opisać jak to masz z tym "trzeszczeniem" kierownicy podczas jazdy na stojąco i opieraniu się o kierownicę ? (Mimo , że to rower ze średniej półki nie chciałbym aby było mnie słychać z 50m na coś na co wydałem jednak dosyć sporo pieniędzy ( jak dla mnie ))
brt0555 Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 Jak wstajesz i mocno sie bujasz na boki, to słychać, podobno pomaga nasmarowanie odpowiednie kierownicy, ktos o tym pisal, ze mu to pomoglo, mi to nie przeszkadza, bo nie jest to az tak glosne i nie jezdzi sie na stojaco az tyle zeby na to narzekac, w przyszlym sezonie na pewno srubki beda smarowane, wiec potwierdze lub zaprzecze teorii ze smarem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.