Skocz do zawartości

[koszulka] z nadrukiem dobrej jakości

KrzYchuu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Otóż chce zrobić nadruki logo i napisy na koszulce rowerowej chce by to był dobrej jakości druk nie jakiś z allegro co kiedyś zamówiłem i szybko się zdarł i jeszcze zniszczył koszulkę bo jak wiadomo nie można zbyt nagrzać materiału.

Poszukuję najlepiej w Warszawie lub okolicach, ale nie tylko zależy mi bardziej na jakości niż na bliskości.

Napisano

Najbardziej znany będzie tu Quest, jednak zamówienie u nich pojedynczej sztuki to kosmiczne kwoty. Wystarczy napisać meila, a dostaniesz cały cennik (jakby co mam jeszcze z zeszłego roku, mogę wysłać).

Ja mam już 2 sezon ciuchy robione przez firmę z Wrocławia - Inkdividual, i jestem z nich bardzo zadowolony. Mają niezły czas realizacji i znośną cenę. Materiał jest dobry, szycie także, nie ma możliwości, żeby zeszły napisy. W momencie kiedy piszę tę wiadomość ich strona nie działa, ale podejrzewam że to chwilowe problemy http://www.inkdividual.com.

Jeśli chodzi o teren stolicy to niestety nie wiem.

Napisano

Regulamin forum, pkt 2i!!!

niestety - individual już nie istnieje i nie są to chwilowe problemy :(

i po raz drugi niestety - pojedyncze koszulki z profesjonalnym nadrukiem to zawsze jest kosmiczny koszt (ok.300zł netto), przy 10 szt. mozna już zejść pon. 100zł

Napisano

Zrobiłem około 2 lat temu reklamę (wprasowywaną) na koszulki firmowe. Wykonałem to w Legionowie pod Warszawą, w firmie "U Adasia". NIe wiem jak jest w tej chwili, mogę tylko powiedzieć że ku mojemu zdziwieniu nadruk trzyma sie do dzisiaj bardzo dobrze!

Napisano

www.attique.pl - zrobia ci jaka tylko chcesz za rozsądne pieniądze. Robiłem koszulke z autorska grafiką (1sztuka) skasowali mnie 85zł netto. Jakość super. Napisz lub zadzwoń do nich to wyślą ci szablony na które naniesiesz własną grafike.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...