KrzYchuu Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witam, Otóż chce zrobić nadruki logo i napisy na koszulce rowerowej chce by to był dobrej jakości druk nie jakiś z allegro co kiedyś zamówiłem i szybko się zdarł i jeszcze zniszczył koszulkę bo jak wiadomo nie można zbyt nagrzać materiału. Poszukuję najlepiej w Warszawie lub okolicach, ale nie tylko zależy mi bardziej na jakości niż na bliskości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Najbardziej znany będzie tu Quest, jednak zamówienie u nich pojedynczej sztuki to kosmiczne kwoty. Wystarczy napisać meila, a dostaniesz cały cennik (jakby co mam jeszcze z zeszłego roku, mogę wysłać). Ja mam już 2 sezon ciuchy robione przez firmę z Wrocławia - Inkdividual, i jestem z nich bardzo zadowolony. Mają niezły czas realizacji i znośną cenę. Materiał jest dobry, szycie także, nie ma możliwości, żeby zeszły napisy. W momencie kiedy piszę tę wiadomość ich strona nie działa, ale podejrzewam że to chwilowe problemy http://www.inkdividual.com. Jeśli chodzi o teren stolicy to niestety nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Regulamin forum, pkt 2i!!! niestety - individual już nie istnieje i nie są to chwilowe problemy i po raz drugi niestety - pojedyncze koszulki z profesjonalnym nadrukiem to zawsze jest kosmiczny koszt (ok.300zł netto), przy 10 szt. mozna już zejść pon. 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Zrobiłem około 2 lat temu reklamę (wprasowywaną) na koszulki firmowe. Wykonałem to w Legionowie pod Warszawą, w firmie "U Adasia". NIe wiem jak jest w tej chwili, mogę tylko powiedzieć że ku mojemu zdziwieniu nadruk trzyma sie do dzisiaj bardzo dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzYchuu Napisano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Interesuje mnie nadruk tylko na dwóch koszulkach, a cena 300zł to trochę już za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ale tyle Ci powiedzieli za dwie koszulki?? Aż z ciekawości jutro podjadę spytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hooyah Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 www.attique.pl - zrobia ci jaka tylko chcesz za rozsądne pieniądze. Robiłem koszulke z autorska grafiką (1sztuka) skasowali mnie 85zł netto. Jakość super. Napisz lub zadzwoń do nich to wyślą ci szablony na które naniesiesz własną grafike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.