wsfetrze Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 WItam odrazu chciałem przeprosić marnon'a za brak zaufania, ale w końcu to jest biznes. Chodzi mi o trenażer wystawiony przez niego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84575283 czy warto za tą cene??? kurcze 500 zl to nie przelewki zwłaszcza dla biednego licealisty... a tak na marginesie to wiem że będe potrzebował mega cienkiej opony, czy coś jeszcze jest niezbędne do korzystania z takiego cacka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No wies zja jestem gimnazjalistą (3kl.) i mam Cycle Force One. Za 600zł kupiłem (to tez nie przelewki dla średnio zamorznego). trenażer oczwyiscie sie opłaca ale: - Jesli chcesz szybko jeździc to witraczek trzeba podstawic bo pot sie leje strumieniem. - Nie wytrzyamsz dłużej niz półtorej godziny (o czytaniu ksiazki itp: woóle zapomnij jesli ma to byc trening) - Proponóje muzyke z kompa (oczwyiscie jeślli trzymałbyś go w pokoju). Ale geeralnie muze - Potrzeba nie tyle co cieńką a gładka opone i Wcentrowane KOŁO!! bo inaczej to ci edzie hałasował cholernie - Bedziesz musiał przemontować licznik na tylne koło (u mnie za krótki kabel i mam licznik pod siodełkiem ) I to chyba tyle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 co do akcesoriów to wszystko wiem z oponą też o to mi chodziło, co do wiatraczka też już na to wpadłem:] z licznikiem też myślałem i doszedłem do wniosku że lepiej nawet luzem go zostawić, albo jeśli da rade kupić drugi uchwyt. Co do samego treningu i nudy podczas niego to nie wiem jeszcze jak to będzie... Najgorsze jest to że czas to mam od 22 ale to chyba za głośno. Jeszcze się cały czas zastanawiam i miotam... jakie to trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Dotarł domnie właśnie Tacx Sirius z niemeckiego ebayu. Dałem za niego 116 Euro z przesyłką. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 heheh już cała akca odwołana trenażera nie będzie w tym roku... może na gwiazdkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Dobra decyzja, bo w tym roku w velo były ceny z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 8 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ja za swój proponowałem 450zł a wygląda jak nówka i tak tez jest bo kilka razy tylko na nim śmigałem, ale wygląda na to że zostanie ze mną już do końca - a za kasę z trenażera chciałem kupić Duka chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 potrzymaj jeszcze to kiedys tam kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.