Skocz do zawartości

[trenażer] ten konkretny, warto?

wsfetrze

Rekomendowane odpowiedzi

WItam odrazu chciałem przeprosić marnon'a za brak zaufania, ale w końcu to jest biznes. Chodzi mi o trenażer wystawiony przez niego

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84575283

czy warto za tą cene???

kurcze 500 zl to nie przelewki zwłaszcza dla biednego licealisty...

a tak na marginesie to wiem że będe potrzebował mega cienkiej opony, czy coś jeszcze jest niezbędne do korzystania z takiego cacka?

No wies zja jestem gimnazjalistą (3kl.) i mam Cycle Force One. Za 600zł kupiłem (to tez nie przelewki dla średnio zamorznego). trenażer oczwyiscie sie opłaca ale:

- Jesli chcesz szybko jeździc to witraczek trzeba podstawic bo pot sie leje strumieniem.

- Nie wytrzyamsz dłużej niz półtorej godziny (o czytaniu ksiazki itp: woóle zapomnij jesli ma to byc trening)

- Proponóje muzyke z kompa (oczwyiscie jeślli trzymałbyś go w pokoju). Ale geeralnie muze

- Potrzeba nie tyle co cieńką a gładka opone i Wcentrowane KOŁO!! bo inaczej to ci edzie hałasował cholernie

- Bedziesz musiał przemontować licznik na tylne koło (u mnie za krótki kabel i mam licznik pod siodełkiem :))

I to chyba tyle....

:(

co do akcesoriów to wszystko wiem z oponą też o to mi chodziło, co do wiatraczka też już na to wpadłem:] z licznikiem też myślałem i doszedłem do wniosku że lepiej nawet luzem go zostawić, albo jeśli da rade kupić drugi uchwyt. Co do samego treningu i nudy podczas niego to nie wiem jeszcze jak to będzie... Najgorsze jest to że czas to mam od 22 ale to chyba za głośno. Jeszcze się cały czas zastanawiam i miotam... jakie to trudne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...