MMMAAACCC7 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Mam pytanie- jak i gdzie znaleźć dawną zakładkę "zawartość użytkownika"? bo była to bardzo przydatna opcja a teraz już nie ogarynam tego gdzie sie udzielałem a bez sensu szukać lub wynotowywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 21 Października 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 21 Października 2011 yy... a czego ona dotyczyla ???? pytam, bo sam nie jestem w stanie przetestować wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2011 najprosciej mówiąc-była to jedna z opcji dostepnych na wysuwanej liscie-menu ukrytą pod strzałką koło nicku na forum, dotyczyła ona takiego menu, gdzie było widac wszystkie tematy w których sie udzielałem i osobno zaznaczone te, w których nie czytałem nowych odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 22 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Kliknij na swój nick w prawym górnym rogu ekranu, a następnie wybierz "Moja zawartość". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Listopada 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamację lub ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.