MMMAAACCC7 Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 Mam pytanie- jak i gdzie znaleźć dawną zakładkę "zawartość użytkownika"? bo była to bardzo przydatna opcja a teraz już nie ogarynam tego gdzie sie udzielałem a bez sensu szukać lub wynotowywać
Root Admin Mieciu Napisano 21 Października 2011 Root Admin Napisano 21 Października 2011 yy... a czego ona dotyczyla ???? pytam, bo sam nie jestem w stanie przetestować wszystkiego
MMMAAACCC7 Napisano 21 Października 2011 Autor Napisano 21 Października 2011 najprosciej mówiąc-była to jedna z opcji dostepnych na wysuwanej liscie-menu ukrytą pod strzałką koło nicku na forum, dotyczyła ona takiego menu, gdzie było widac wszystkie tematy w których sie udzielałem i osobno zaznaczone te, w których nie czytałem nowych odpowiedzi
Mod Team Franio Napisano 22 Października 2011 Mod Team Napisano 22 Października 2011 Kliknij na swój nick w prawym górnym rogu ekranu, a następnie wybierz "Moja zawartość".
Root Admin Mieciu Napisano 14 Listopada 2011 Root Admin Napisano 14 Listopada 2011 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamację lub ponownie otworzyć temat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.