Skocz do zawartości

Klimczok-Błatnia-Brenna, jutro(21.10), kto chętny?

adams85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja planowałem na niedzielę podobną traskę, start z Wilkowic i wjazd na Klimczok, Błatnia, szlak Harcerski, Brenna, Ustroń. Jeśli możesz w niedzielę to zapraszam.

Napisano

Ja planowałem na niedzielę podobną traskę, start z Wilkowic i wjazd na Klimczok, Błatnia, szlak Harcerski, Brenna, Ustroń. Jeśli możesz w niedzielę to zapraszam.

To może w przyszłą sobotę się zgadamy

Napisano

Wczoraj zrobiłem to co planowałem. Co do soboty, to jeszcze dam znać, bo czekam na inną decyzję, choć w góry bym się przejechał chętnie :icon_cool:

Napisano

Na klimczok wyjechałem niebieskim szlakiem z Wilkowic, ale w początkowej fazie wypychałem czerwonym/czarnym z Bystrej, bo przegapiłem odbicie niebieskiego.

Napisano

Gdyby ktoś z Was kiedyś wpadł na to, żeby wjechać na Błatnią od strony Górek Wielkich ostrzegam - nie da się ;p Tamtędy (szlak się chyba "S" nazywa) wtaszczenie koła graniczy z cudem. Od tamtej pory jak słyszę wjazd na Błatnią robi mi się źle ;)

a jak wygląda trasa z Klimczoka na Błatnią? Są odcinki z dużymi kamieniami? Bardzo strome podjazdy? Tym szlakiem nigdy nie szłam i zastanawiam się czy dałabym radę z podjazdami tam...

Napisano

Pisząc z Górek masz na myśli drogę która zaczyna się za szlabanem w miejscu w którym kończy się las oddzielający Jaworze Nałęże od Górek?

Z Klimczoka na Błatnią jest super, początek jest trochę kamienisty ale da się zjechać bez ubytków na zdrowiu;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...