adams85 Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 Jak w tytule, kto się odważy? sorry miało być 22.10:)
dejmien3 Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 Ja planowałem na niedzielę podobną traskę, start z Wilkowic i wjazd na Klimczok, Błatnia, szlak Harcerski, Brenna, Ustroń. Jeśli możesz w niedzielę to zapraszam.
adams85 Napisano 23 Października 2011 Autor Napisano 23 Października 2011 Ja planowałem na niedzielę podobną traskę, start z Wilkowic i wjazd na Klimczok, Błatnia, szlak Harcerski, Brenna, Ustroń. Jeśli możesz w niedzielę to zapraszam. To może w przyszłą sobotę się zgadamy
dejmien3 Napisano 24 Października 2011 Napisano 24 Października 2011 Wczoraj zrobiłem to co planowałem. Co do soboty, to jeszcze dam znać, bo czekam na inną decyzję, choć w góry bym się przejechał chętnie
adams85 Napisano 24 Października 2011 Autor Napisano 24 Października 2011 Ja oczywiście też zrobiłem to co chciałem, a którędy wyjechałeś na Klimczok?
dejmien3 Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Na klimczok wyjechałem niebieskim szlakiem z Wilkowic, ale w początkowej fazie wypychałem czerwonym/czarnym z Bystrej, bo przegapiłem odbicie niebieskiego.
inefa Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Gdyby ktoś z Was kiedyś wpadł na to, żeby wjechać na Błatnią od strony Górek Wielkich ostrzegam - nie da się ;p Tamtędy (szlak się chyba "S" nazywa) wtaszczenie koła graniczy z cudem. Od tamtej pory jak słyszę wjazd na Błatnią robi mi się źle a jak wygląda trasa z Klimczoka na Błatnią? Są odcinki z dużymi kamieniami? Bardzo strome podjazdy? Tym szlakiem nigdy nie szłam i zastanawiam się czy dałabym radę z podjazdami tam...
adams85 Napisano 25 Października 2011 Autor Napisano 25 Października 2011 Pisząc z Górek masz na myśli drogę która zaczyna się za szlabanem w miejscu w którym kończy się las oddzielający Jaworze Nałęże od Górek? Z Klimczoka na Błatnią jest super, początek jest trochę kamienisty ale da się zjechać bez ubytków na zdrowiu;)
adams85 Napisano 28 Października 2011 Autor Napisano 28 Października 2011 Ponawiam pytanie, kto chętny na jakiś wypad w góry?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.