jamartor Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 WItam Może wiecie gdzie w Łodzi jest duży wybór opon Schwalbe? Chcę kupić model Smart Sam w rozm. 622 x 47 lub 622 x 42 ale chciałbym przy zakupie sprawdzić, czy będą pasować (jeżdżę na crossie Kellysa). A może ktoś z forumowiczów na doświadczenia z takimi oponami w crossie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamartor Napisano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Objechałem kilka sklepów i rozmiaru 622 x 47 nigdzie nie ma. Nie ma ich u dystrybutora i w katalogu Schwalbe na 2012 też ich nie ma. Pozostaje mi chyba szybki zakup w internecie bo wygląda na to, że nie będzie już tego rozmiaru. Poprawka, w katalogu jest ten rozmiar ale jest przeznaczony dla 29er-ów. O dziwo w poniższym temacie jest info, że wchodzą do crossowego Kellysa http://www.forumrowerowe.org/topic/93731-opony-w-teren-28-zmiana-opon-28-szosowych-na-terenowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A sprawdzałeś na Czarnkowskiej 2 ?? to na Bałutach od Lutomierskiej powinni mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamartor Napisano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2011 No więc podjechałem na Czarnkowską i był rozmiar 47. Już założone i pasują ale jeszcze muszę wymienić dętki bo oryginalne są max na 42. Dzięki za przypomnienie o tym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.