crashbash1 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Cześć. Chyba będę zmuszony kupić nowy amortyzator. Moja Tora złapała lekki luz i bardzo mnie to denerwuje. Zastanawiam się nad Suntour'em Epiconem i Axonem. Czy warto dopłacać do Axona? No i chodzi mi przede wszystkim o wytrzymałość, aby nie powstawały luzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuvel Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Nie wiem czy warto dopłacać do Axona ale osobiście bałbym się ładować w Suntour'a. Mam Raidona i też załapał luzy (małe i się nie powiększają, ale zawsze to luz). Osobiście szukałbym używanej Reby. Ostatnio nawet była na forum za 700 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Jeżeli jesteś maniakiem lekkości i bardzo zależy Ci na tych 200 gramach , które dzielą Epicon'a i Axona to wybierz tego droższego. Znajomy jeździ na Axonie ( przebieg 3 tyś km ) i nie narzeka na żadne luzy , a z pracy amora też jest zadowolony. W tej półce cenowej masz jeszcze do wyboru RST First Air. Sam zastanawiam się nad amorem w przedziale cenowym do 800zł no i postawiłem na Axona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2011 postawiłem na Axona. I jak Ci się sprawuje? Masz jakieś luzy? Zapomniałem dodać, że w grę wchodzi tylko i wyłącznie nowy amortyzator. Żadne używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 I jak Ci się sprawuje? Masz jakieś luzy? Zapomniałem dodać, że w grę wchodzi tylko i wyłącznie nowy amortyzator. Żadne używki. Heh , fakt nie wyraziłem się jasno ; ) Ze względu na nieplanowane wydatki , nie zakupiłem w końcu amora , ale jak tylko będę miał wystarczający budżet to mam zamiar go kupić(axona). Myślałem jeszcze nad Firstem , Reconem i Epiconem. Kolega powiedział mi , że jego F1rst szybko złapał luzy , Recon jest cięższy od Axona i droższy o około 200zł , a Epiconów na 2011 rok z pivotami nie można już nigdzie znaleźć dlatego tak się napaliłem na tego Axona. Jeśli Ty nie potrzebujesz pivotów to może spróbuj popytać ludzi jak im się sprawuje Epicon , bo cena zachęca ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crashbash1 Napisano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No ja będę szukał wersji tylko na tarcze, bez piwotów. Firsta odrzucam, bo właśnie łapie luzy i jest awaryjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Alternatywa dla Suntoura http://allegro.pl/nowy-manitou-drake-super-abs-skok-100mm-i1873244899.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.