Skocz do zawartości

[Amortyzator przód] Wybór amortyzatora do 800zł.

crashbash1

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli jesteś maniakiem lekkości i bardzo zależy Ci na tych 200 gramach , które dzielą Epicon'a i Axona to wybierz tego droższego. Znajomy jeździ na Axonie ( przebieg 3 tyś km ) i nie narzeka na żadne luzy , a z pracy amora też jest zadowolony. W tej półce cenowej masz jeszcze do wyboru RST First Air. Sam zastanawiam się nad amorem w przedziale cenowym do 800zł no i postawiłem na Axona.

I jak Ci się sprawuje? Masz jakieś luzy?

Zapomniałem dodać, że w grę wchodzi tylko i wyłącznie nowy amortyzator. Żadne używki.

Heh , fakt nie wyraziłem się jasno ; ) Ze względu na nieplanowane wydatki , nie zakupiłem w końcu amora , ale jak tylko będę miał wystarczający budżet to mam zamiar go kupić(axona). Myślałem jeszcze nad Firstem , Reconem i Epiconem. Kolega powiedział mi , że jego F1rst szybko złapał luzy , Recon jest cięższy od Axona i droższy o około 200zł , a Epiconów na 2011 rok z pivotami nie można już nigdzie znaleźć dlatego tak się napaliłem na tego Axona.

Jeśli Ty nie potrzebujesz pivotów to może spróbuj popytać ludzi jak im się sprawuje Epicon , bo cena zachęca ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...