spootnick Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Maru z przełożeniami raczej specjalnej filozofii nie ma. Jak znasz przełożenia w 26 to mnożysz mniej więcej przez 26/29 i wychodzą przełożenia z 29. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abelard Napisano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Hej a co powiedzie na taką alternatywę? Cena ok 4000zł. Plus wysyłka, ok 4150zł. http://www.bike-arena.pl/index.php?p2660,poison-lithium-xn-29-recon-silver-29-shimano-slx-deore-frm-435-29-model-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 LoveBeer Nie mów, że tą ściankę na początku Kralovskiego też na 32:32 podjechałeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 30 Października 2011 Udostępnij Napisano 30 Października 2011 LoveBeer Nie mów, że tą ściankę na początku Kralovskiego też na 32:32 podjechałeś . nie, tam mialem juz pelen zakres przelozen, ale na najwieksza z tylu chyba nie wrzucilem, zostawilem na pewno conajmniej 1 zabek na jakbyco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maru Napisano 1 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hej a co powiedzie na taką alternatywę? Cena ok 4000zł. Plus wysyłka, ok 4150zł. http://www.bike-aren...5-29-model-2012 plus pedały.chyba jest błąd w geometrii. ogon jest za krótki ( w wersji karbonowej jest 450 mm). na marginesie geometria jest typowa dla 26". nie wiem jakie są warunki wysyłki i gwarancji przy zakupie online ze strony niemieckiej (Shimano, 29er, 29) ale wychodzi trochę taniej i jest możliwość zmiany konfiguracji (ja np. nie lubię tarczówek avida - po pierwszym wyścigu w górach niezwłocznie wymieniłem na xt - są najlepsze. 20 euro więcej i piasty xt itd.). osobiście, to zastanawiam się, czy wielu producentów nie testuje tych konstrukcji na klientach i raczej skłaniałbym się ku wyborze tych bardziej doświadczonych, unikając modeli pierwszorocznych. myślę, że rynek rowerowy mtb w ciągu dwóch lat istotnie się zmieni. ale generalnie poison zawsze mi się podobał, bo rowery są ładne i w przystępnych cenach. co do tego modelu, to jest raczej ciężki. nie wiem też, jak ze sztywnością ramy (podobno waży ca. 1500 g. to albo to jest nieprawda, albo jest strasznie papierowa. jest też ograniczenie wagi do stówki). oczywiście, Twój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi