poland0044 Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam mam rower Silverfox SFX 01 ale nie wiem jakie klocki hamulcowe mam kupic do przedniego hamulca tarczowego. Będę wdzięczny za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2011 No, klocki hamulcowe kupuje się zwykle do hamulców a nie do 'roweru' tak więc sugeruję napisać jakie hamulce posiadasz, dać fotki czy cokolwiek co umożliwi identyfikację. Ale sądząc po zdjęciach roweru to taniej wyjdzie kupno nowych hamulców - serio Chyba najtańsze coś co działa: TEKTRO IO PRZÓD+TYŁ+KLAMKI+LINKI- KOMPLET (1875336736) - Aukcje internetowe Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Października 2011 I own a silverfox sfx 01, and i have to say the bike as good as fell apart whilst i was doing a hard sesh on Cannock chase, as a commuter bike you cant go wrong, but for an off-road bike it is just pathetic. suspension = constant bottom out gears = you could get better made from wood! frame = like riding an elephant do not buy this bike, buy a muddyfox boomslang instead Po tej wypowiedzi wszystko jest wiadome. To co CI podał safian to chyba najtansza a zarazem najlepsza opcja, kolcków pewnie i tak nie znajdziesz a za dobre trzeba dać ok 40-50zł wiec cena jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.