ENDUROPOL Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 Planuję na ostatni weekend listopada maraton trzy pętle po 10km z czego jedną trzeba będzie przebiec. Impreza odbędzie się w Warszawie. Mam trzy puchary do oddania i szukam sponsorów na nagrody rzeczowe. Jest ktoś chętny do udziału? Zastanawiam się czy w takim terminie znajdą się jeszcze uczestnicy. Załączyłem logo imprezy. Jeśli są chetni to dajcie znać. Pozdrawiam Piotr
slababateria Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 Ja byłbym chętny, ale na uczestnictwo. Możesz przybliżyć trasę?
Mod Team bikergonia Napisano 23 Października 2011 Mod Team Napisano 23 Października 2011 Ja byłbym chętny, ale na uczestnictwo. Możesz przybliżyć trasę? Podpinam się do pytania. Też z chęcią bym wzięła udział.
ENDUROPOL Napisano 23 Października 2011 Autor Napisano 23 Października 2011 Ciesze się, że znalazły się osoby zainteresowane udziałem. O trasie na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że będzie w moim stylu, czyli dużo atrakcji wizualnych, możliwie najwięcej atrakcji terenowych w tym przejazdy przez wodę, jeśli będzie tylko to możliwe to przeprawa nad rzeką, po kłodzie. Będę starał się o dużo podjazdów z ostrymi zakrętami. Nacisk będę kładł na duża ilość bagnistego błota. Postaram się, aby ostatni etap trasy był prosty i szybki z kilkoma przeszkodami extremenduro. Szukajcie ENDUROPOL na fejsie. Będę informował was na Forumrowerowym.org o rozwoju imprezy. pj
RudaMarylka Napisano 25 Października 2011 Napisano 25 Października 2011 Koniecznie, koniecznie! __________________________ @Edit by Franio. Regulamin, pkt 2i: Nie cytujemy w całości ostatniego posta przy odpowiadaniu w temacie!
ENDUROPOL Napisano 25 Października 2011 Autor Napisano 25 Października 2011 Witam, muszę powiedzieć, że rozesłałem do sponsorów zapytania. Potrzebuję waszej pomocy na chwilę obecną na fejsie ENDUROPOL jest za mało zdarzeń. Sponsorzy traktują mnie normalnie czyli po prostu zlewają. Piszę nawet, że mam własny wkład w gotówce i puchary jednak i to nie wpłynęło na sponsorów. Jeśli chcecie aby sytuacja się przejaśniła to zapraszam na fejsa trzeba pokazać inwestorom, że chcemy wygrać ich puchar. pj
ENDUROPOL Napisano 1 Listopada 2011 Autor Napisano 1 Listopada 2011 Mam do was pytanie, dostałem zapytanie czy wyścig mógłby odbywać się w godzinach popołudniowych w Warszawie. Proponowano mi 15-16 start w listopadzie będzie już ciemno. Drugie pytanie to czy pisalibyście się na oddalenie od Warszawy. Mam fajny teren w okolicach Prabut, tam też znam sporo ludzi, którzy pomogliby w zorganizowaniu wyścigu na najwyższym poziomie. Jest tez gdzie tanio spać oczywiście mówię o spaniu w namiocie lub sali gimnastycznej dla tych nie wybrednych. Dla lubiących normalność znajdą się kwatery na poziomie *** i kilka ****. Czekam na wasze opinie i oczywiście wciąż zapraszam na fejsa Enduropol jest nas coraz więcej. pj
Mod Team bikergonia Napisano 2 Listopada 2011 Mod Team Napisano 2 Listopada 2011 Wiesz co? W Warszawie czy bliskich okolicach to z chęcią ale w pomorskie to trochę za daleko i w listopadzie (czas odpoczynku od bike) to szkoda mi kasy na takie podróże. Co do godziny to przedpołudniowe - szybko robi się ciemno a mało kto ma czołówkę.
Mod Team mrmorty Napisano 2 Listopada 2011 Mod Team Napisano 2 Listopada 2011 czy wyścig mógłby odbywać się w godzinach popołudniowych w Warszawie Byłaby świetna zabawa, ale... jak pisała moja przedmówczyni - nie każdy ma czołówkę(albo inne dobre oświetlenie) Mam fajny teren w okolicach Prabut Tereny wokół Prabut są piękne i można sporo z nich wycisnąć. Widziałem, że kiedyś organizowałeś jakąś imprezę w Prabutach. Pewnie trochę kolarzy z Warmii i Mazur wzięłoby udział(za moją namową) Dla lubiących normalność znajdą się kwatery na poziomie a co to jest ta "normalność"? Bo dla mnie jest to właśnie "nienormalność" Musisz ustalić gdzie chcesz zrobić zawody i poprosić o ewentualną pomoc rowerzystów z okolic. Napisz w dziale "fora regionalne" ludzie Ci pomogą.
ENDUROPOL Napisano 2 Listopada 2011 Autor Napisano 2 Listopada 2011 Przekładam imprezę na sezon 2012 - rozumiem, że sakiewki na wydatki rowerowe są już przygotowywane na przyszły sezon. Chce, żeby impreza odrodziła się z popiołu, cztery wcześniejsze edycje były organizowane lokalnie ale włącznie z koncertem na żywo itd. Dzięki za wasze opinie. Enduropol powstał z myślą o zawodnikach i kibicach specjalnie po to by dostarczać przygody i rozrywki. Powiedzcie ile planujecie średnio wydawać w sezonie 2012 na udział w zawodach włącznie z dojazdem, noclegiem i suplementami? (1 wyścig) Chciałbym aby udział w wyścigu Enduropol kosztował 150zł. W tym koszulka, bidon, czołówka. Czy moja propozycja jest do przyjęcia? Na zakończenie zaproszenie na facebooka ENDUROPOL
przemasmx Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Przekładam imprezę na sezon 2012 - rozumiem, że sakiewki na wydatki rowerowe są już przygotowywane na przyszły sezon. Chce, żeby impreza odrodziła się z popiołu, cztery wcześniejsze edycje były organizowane lokalnie ale włącznie z koncertem na żywo itd. Dzięki za wasze opinie. Enduropol powstał z myślą o zawodnikach i kibicach specjalnie po to by dostarczać przygody i rozrywki. Powiedzcie ile planujecie średnio wydawać w sezonie 2012 na udział w zawodach włącznie z dojazdem, noclegiem i suplementami? (1 wyścig) Chciałbym aby udział w wyścigu Enduropol kosztował 150zł. W tym koszulka, bidon, czołówka. Czy moja propozycja jest do przyjęcia? Na zakończenie zaproszenie na facebooka ENDUROPOL witam, jestem tu świeży ale popieram wszystkie inicjatywy w organizacji imprez. Sam zorganizowałem w tym sezonie "Wyszkowskie Tropy". Fajnie było, choć w wiekszości uczestnicy to znajomi i rodzina.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.