Pionek Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Witam,poszukuje suportu do 100zł do skoków tak do 2m , mam korbe bop single i ona ma taki dziwny isis bo ma 10 tych trzymadełek(nie wiem jak to się nazywa) a w normalnych jest po 9 (np. w shimano alivio) możecie mi znaleźć jakiś taki suporcik do 100zł na isis z 10trzymadełkami?Ten suport wystarczy , że wytrzyma mi około 1roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bombell Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Shimano nigdy nie miało korb na isis tylko Octanlink jak już. I zrestą już pisałem, Truvativ Gigapipe Team DH, nie mylić z Team SL czy DHLT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionek Napisano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ta,ale to ma być na isis inny niz inne są, i w 100zł chce sie wyrobić.Dobra jak nie wie nikt to może damin usunąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.