adams85 Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 Cześć! Mam do was prośbę, czy znajdzie się ktoś z Bielska lub okolic kto ma w swoim rowerze wyżej wymienione hamulce? Odkąd kupiłem rower, tj. od 2 tygodni mam problem z tymi hamulcami i chciałbym sprawdzić czy wszystkie te hamulce tak hałasują czy tylko z moimi jest coś nie tak...
Czyzby Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 Moje mają co prawda dopiero niewiele ponad 100km od mmentu założenia, tak więc chyba się jeszcze nie do końca dotarły. Fakt faktem trochę hałasują ale (jeszcze?) nie piszczą ani nie szarpią. A czy możesz bardziej opisać problem ? (Co prawda nie jestem z Bielska ani okolic ale zainteresował mnie temat.)
adams85 Napisano 21 Października 2011 Autor Napisano 21 Października 2011 NIE cytujemy w całości postów bezpośrednio powyżej naszego :icon_exclaim: Odgłos jakby połączenie pisku i ocierania z ... nie wiem, tego nie da się opisać, postaram się nagrać ten dziwny dźwięk może wtedy ktoś pomoże
severian Napisano 23 Października 2011 Napisano 23 Października 2011 Kolega ma ten sam problem z tymi hamulcami.I z tego co wiem to częsta przypadłość.Jakieś ocieranie,piski i inne dziwne hałasy.Moja rada:poczekaj może samo się naprawi
adams85 Napisano 4 Listopada 2011 Autor Napisano 4 Listopada 2011 Czekałem czekałem i nic się nie dotarło. Na gwarancji wymienili mi hamulce na Shimano XTR i jestem mega zadowolony:)
severian Napisano 5 Listopada 2011 Napisano 5 Listopada 2011 A widzisz, u kolegi samo się naprawiło :)Często z nim jeżdżę i na początku sezonu normalnie nie szło z nim wytrzymać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.