ci4cho Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam! Mam pytanie, po wymianie linki w przerzutce przedniej i chyba prawidłowym napięciu przerzutka "odbija": http://www.youtube.com/watch?v=Lvcb33fKo6Y Co na to poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Pancerze są dobrze poprowadzone, nie wyskoczyły nigdzie? Sprężyna w przerzutce działa dobrze? Manetka bez linki dobrze pracuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ci4cho Napisano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2011 1. Nie. 2. Tak, tak mi się wydaje (przechodzi bez problemu) 3. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Prosta sprawa, widzisz tą śrube na środku ? dokręć ją tak zeby sie w miare lekko przesuwało a nie cofało I po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ci4cho Napisano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A to taki bajer . Haha, nie wiedziałem, że to takie proste. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.