majkelTL Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dzisiaj kupiłem amora, jeszcze nie przyszedł, będę miał go ok. środy/czwartku. Ktoś może się podzielić wrażeniami z jazdy? Wytrzyma moje 85kg? Służyć ma oczywiście do XC/maratonów jak i codziennej, rekreacyjnej jazdy do sklepu po piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Takie pytania zadaje się przed kupnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Przy tej wadze lepiej sprawdziłby się np Drake lub Minute. Jeżeli tylko nie masz pomysłu na zamontowanie tam tarczy 203mm, to R7 powinno działać bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkelTL Napisano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Do tej pory jeździłem na Manitou Skareb super, uważam, że pod moją wagę sprawdzał się odpowiednio, wystarczyło dobrze go dopompować, nie odczuwałem zbyt małej sztywności. Wszędzie piszą, że R7 jest jeszcze sztywniejszy niz poprzednie modele, a już na pewno bardziej niż Skareb. Interesują mnie bardziej kwestie związane z ewentualnymi fabrycznymi wadami amora, czy zdarzyła się komuś jakaś nieoczekiwana awaria? Dodam, że jest to model 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.