MMMAAACCC7 Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 witam, zacznę od zdjęć KLIK KLIK I KLIK a więc-może mi ktoś powiedzieć co to za firma wyprodukowała ten zacisk -czy to dobry zacisk, ile wart przy XC -Co to za mocowanie, wiem że jest PM i IS ale nie wiem jaki to i jaki jest najlepszy będe wdzięczny za info i wyrozumiałosć dla nowicjusza w końcu kazdy kiedyś założył 1 tarcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Złom. Złom wieszany na IS. Które lepsze? W sumie PM, prostszy montaż,ale bądźmy szczerzy, hebel to cos, co sie raz na długi czas montuje Zacisk wart może browara. Jak chcesz coś hamującego, kup Avid BB7/5 - świetne heble, jak nie masz kasy to nawet Tektro Novela/IO - hamują jak dobrze wyregulujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dobre klocki każdy bedzie hamował, nawet te złomy, problem w tym ze, złomexy maja nie koniecznie standardowe klocki i tu zaczyna sie problem z dostaniem zamienników dobrej jakosci. Ale z mechaników to fakt bb5, bb7, IO, od Hyse był jeszcze MX4 chyba o ile pamietam. Te machaniki sa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2011 a to najwyżej jak szybciej przyjdzie $$ na koło pod tarcz o będę używac tego zacisku, do jazdy rekreacyjnej dom-szkoła-dom i będzie temat w dziale "testy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Jak nie chcesz sie spóźniać na zajęcia to lepiej załóż Vki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.