kalin20 Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witajcie. Mam kilka pomysłów jak przerobić duro djd. Chciał bym mu zrobić otwartą kąpiel olejową, ale mam problem. Czym uszczelnić dół lagów ( nie dół amortyzatora ), w taki sposób by gdy naleje oleju do sprężyny aby ten nie wyciekł do dolnych lagów. A 2 pomysł to taki że mam 2 duro, które jest dawcą części. Mam też tłumik, myślałem żeby wsadzić go do mojego duro zamiast sprężyny. Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 1 - nie masz pojęcia co to jest otwarta kapiel... 2 - włożyć 2 tlumik możesz, pytanie brzmi: po cholere? 3 - mogłbys czytać forum zanim coś napiszesz? o duro jest juz miliard postów, i nic nowego tym tematem nie wnosisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnomon69 Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 witaj on ma otwartą kąpiel olejowa w tlumiku po to jest. 2 tłumiki nic ci nie darzą bedzie za miekki moim zdaniem sam mam duro i tez go przerabialem. Pozdrawiam. PS. jak pisał kolega wyżej jest kupe postów poprostu czytaj.... powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.