szewczykluk Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 witam poszukuje dobrego serwisu sosnowiec, dabrowa i okolice dzieki z gory pozdrawiam l.sz.
Pepe91 Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 sosnowiec bikeatelier ulica 3maja-chyba najlepszy w sosnowcu.
krzychu22 Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 Jak chcesz mieć dobrze zrobione to polecam bikealterier w DG(jeżeli chodzi o serwis), ale za to mają drogie części. Jak słyszałem od znajomych to można przyjechać ze swoimi częściami i zamontuje. Jeśli chodzi o bardziej wypaśne podzespoły to Mk bike(sosnowiec) obsługa specyficzna. Przy Mk bike są jeszcze dwa sklepy Magnes(też ma filie w DG na 3Maja), w którym jest bardzo spoko sprzedawca, serwis nie wiem. Jeszcze jest kross, ale tam nie polecam wredna(jak dla mnie baba) i jacyś dziwni goście z serwisu. Jak chcesz wszystko robić w jednym sklepie, części i serwis to polecam jak kolega wyżej. Jeżeli chodzi o części to przyzwoite ceny, choć w Mk bike można dostać taniej, ale podobno serwis niczego sobie(tak twierdzą znajomi). Jest to trochę pokręcone, ale mam nadzieje, że wiesz o co chodzi jak coś to pytaj. Pozdrawiam
Pepe91 Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 również nie polecam sklepu krossa w Sosnowcu- niekompetentna obsługa. w bikeatelierze (przynajmniej w sosnowcu) nie ma problemu jak przyniesiesz własne części to ci spokojnie to założą. co do mkbike to serwis jest spoko (gość naprawiał a ja się mogłem przyglądać co i jak trzeba zrobić), ale większe zaufanie mam do bikeatelier. no ale już sam się musisz przekonać kto ci bardziej spasuje
piootrj Napisano 18 Października 2011 Napisano 18 Października 2011 Ja w Bikealterier w DG zaplatałem koła. Dostarczyłem swoje obręcze i piasty, serwisant poszukał odpowiednich szprych, zadzwonił do mnie, że są i czy zamawiać w określonej cenie, koła złożone trzymają idealnie do dzisiaj, nie potrzeba było żadnych docentrowań. Generalnie obsługa bardzo dobra.
szewczykluk Napisano 19 Października 2011 Autor Napisano 19 Października 2011 dziekuje, w takim razie Dabrowa wygrywa;), co do Mk Bike - bez komentarza pozostawie, ja tam w kazdym razie bede omijaj z daleka, nie wiem jak z serwisem, ale klienta traktuja jak za czasow komuny - zlo konieczne;)
andi333 Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 Mk Bike to specyficzny sklep z obsługą trzeba się umieć dogadać A co chcesz serwisować może obejdzie się bez sklepowego serwisu ?
szewczykluk Napisano 19 Października 2011 Autor Napisano 19 Października 2011 Mk Bike to specyficzny sklep z obsługą trzeba się umieć dogadać A co chcesz serwisować może obejdzie się bez sklepowego serwisu ? na razie spox, sprzet nowy nawet nie jezdzony;)ale tak na przyszlosc szukam - glownie amora, suport czy tez stery - tego nie tykam;), reszta spox, a MK Bike - ja mam sie dogadywac?to chyba im powinno zalezec by sprzedac rowery?maja roczniki 2010 w starych cenach a jak czlowiek zapyta sie o upust to zlewka, natomiast by nie robic kryptoreklamy w katowicach rocznik 2010 z 3500 zeta na 2300 zeta - i przynajmniej chcialo im sie pokazac rower;)wiec powtarzam zycze powodzenia z takim nastawieniem do klienta...i niech im bedzie pochwalony;)i dziekuje za odezwe
krzychu22 Napisano 19 Października 2011 Napisano 19 Października 2011 Jak z nimi gadam to też staram się im dogryzać, ale ostano jak tam bywałem to starałem się gadać z "młodym" jest dużo bardziej normalny i można sensownie pogadać nie to co pan "ku#$a"
andi333 Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 Amor suport czy stery to się w domciu robi,dasz radę po co za pierdoły płacić
szewczykluk Napisano 21 Października 2011 Autor Napisano 21 Października 2011 Amor suport czy stery to się w domciu robi,dasz radę po co za pierdoły płacić no to wpadne jakby co z chmielnym napojem do Ciebie po pomoc;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.