davidm Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O ile z zakupem krótkich spodenek problemu większego nie miałem, to z długimi spodniami na zimę pojawia się niesamowity kłopot. Generalnie w grę wchodzą jedynie spodnie min. xxl Zastanawiam się nad kupnem: http://www.mikesport.pl/mimo-genua-zimowe-spodnie-rowerowe-wkadka-coolmax.html długość nogawki od kroku 81 cm, czyli tyle co mam w normalnych spodniach jeans. tylko teraz pojawia się problem z szelkami... czy dam radę je na siebie naciągnąć... Czy jest sens kupować spodnie z szelkami przy moim wzroście ? W opcję jeszcze wchodzi coś takiego: http://www.runexpert.pl/product-pol-788-Ocieplane-spodnie-rowerowe-z-membrana-AXON-STORM.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi87 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 O spodniach MIMO zapomnij. Zamówiłem dokładnie ten model, który pokazałeś i musiałem odesłać bo nogawki są zdecydowanie za krótkie. Mam 203 cm wzrostu . Ja po wielu przymiarkach kupiłem spodnie Scott . Cena lekko ponad 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conley Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Hej, ja mam 193cm wzrostu. Kupiłem te spodnie Spodnie rowerowe :: spodnie rowerowe mÄskie :: Na szelkach :: MIMO MUD - zimowe spodnie rowerowe ,wkĹadka COOLMAX GEL - MIKE Sport i są jakieś 10cm za krótkie. Szelki też ledwo zakładam Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Hej, ja mam 193cm wzrostu. Kupiłem te spodnie Spodnie rowerowe :: spodnie rowerowe mÄ™skie :: Na szelkach :: MIMO MUD - zimowe spodnie rowerowe ,wkĹadka COOLMAX GEL - MIKE Sport i są jakieś 10cm za krótkie. Szelki też ledwo zakładam Pozdrawiam, Marcin Uderzajecie do CBM Nowatex. Uszyją wam nogawki przedłuzone do kazdego wybranego modelu bez dodatkowej oplaty. Czas realizacji w moim przypadku byl 2 dni. W srode zamawialem, w piatek dostalem smsa ze wyslane. Mam nadzieje ze dzisiaj dojda do mnie to wyprobuje. Przedluzyli mi nogawke o 12cm bez zadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.