Kiciok Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Czyszczenie Mocowanie adaptera i koszyka na kierownice Wymiana sztycy + czyszczenie "komina" ramy + jakieś 5km tylko, bo pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Parę km w terenie, a przed wjazdem zobaczyłem Porsche 911 Turbo, czarne, pełen klasyk Masakra !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Zamówiłem nowe buty Northwave Raptor SBS . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dziś (tzn. już wczoraj, hehe) leśna błotna masakra - terenowe 33,5km w ulewnym deszczu. Moje aktualne opony sprawdzają się wyśmienicie w takich warunkach. Po wymianie klocków na nowe (metaliczne Kool-Stop'y) nastąpiła dramatyczna poprawa (aczkolwiek przedni hydraulik jest nadal minimalnie zapowietrzony). Nowy plecaczekk Dakine Drafter pomimo braku pokrowca, o dziwo, pozostał wewnątrz suchy. Wszystko mokre, uwalone deszczem błotem do cna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Zakup i wymiana - kaseta HG51 ,łańcuchy HG70, zębatki 22 i 32 do korby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wczoraj ulewny deszcz i jazda w błotku. Dziś mycie cacka + serwis duala kolegi ~ 2,5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dziś poki co nic bo burza była umnie ale wczoraj testowałem aplikacje endomondo i jestem mile zaskoczony bede uzywał i wypada dołączyć do ekipy z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Wymiana łańcucha, kółeczek w przerzutce, klocków hamulcowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 dzisiaj tylko tyle co na pocztę 3km pogoda do kitu i naklejki forumowe w końcu trafiły na ramę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Miał być fajny wypad, a tu flak, tym razem z tyłu <grrrr> 95 %, że stało się, to przez ogrom szkła po rozbitych butelkach na chodnikach, a nawet ścieżce Najchętniej takiemu debilowi bym wsadził ową butelkę w du** i kopał aż by się nie rozstrzaskała ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dzisiaj tylko 20km po leśnych ( pieszych ) drogach. Wiedziałem, że nie mam dużo czasu więc ostro w sumie jak dla mnie. Forma wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 75km, wjazd na ślężę. Był ktoś dzisiaj tam może, na żółtym szlaku od przełęczy tąpadła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 W ramach dzisiejszego święta dostałem prezent.... znaczy na działkę miałem jechać samochodem i sobie nie pojeździłem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ok. 50km w doborowym towarzystwie po lajtowych szutrach z wycieczka w trzykilometrowym tunelu...nastepnym razem zabrac lepsza lampke! Fajny dzionek POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Powrotna jazda do domu po 48 godzinach dyżuru w robocie. Tempo rekreacyjne bo wypompowany brakiem snu ALE i tak był las, błoto i trochę podjazdów. Jechało się wyśmienicie - uwielbiam podeszczowy las. Kliknąłem nowe siodło (Fi'zi:k Gobi XM) bo właśnie zabiłem na śmierć aktualne (takie samo). Kupiłem też sobie do warsztatu... klucz dynamometryczny PRO, na który zamierzałem się już od ponad pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 24 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Kontynuacja w części 14 http://www.forumrowerowe.org/topic/115568-pogadajmy-czyli-co-dzis-robiles-rowerowego-reaktywacja-cz-14/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.