smertius Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 No to ja też się pochwale http://www.endomondo.com/workouts/lTze-2hmMTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 dziś 111 km na szosie, upał masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Prawie 20km po mokrym i błotnistym lesie w trakcie dużej ulewy. Rower cały w błocie. Szybkie spłukanie wodą i rower teraz czeka na smarowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 160,35 km... kursik mieszany - lasy, trochę szosy, nieco piachu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 U mnie przez ostatnie dni bardzo dużo się działo i kliknęło duuużo km. Dziś też dałem ognia i nie mam dosłownie siły klepać w klawiaturę. Wszystko wklejone do bikestats.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 65 km, michałowice, skała, ojców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwask Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Zrobiłem dzisiaj rundkę do Twierdzy Modlin. Wyszło ponad 100km i do tego spalone 5100 kalorii Pozdrawiam nieznajomego, którego goniłem przez parę km za Pomiechówkiem i w końcu wyprzedziłem. Później jechał kawałek za mną, wyprzedził mnie w Dębe i sam z siebie zaoferował napój. Pierwszy raz spotykam się z takim miłym akcentem na trasie Mapa traski wraz z fotkami: http://www.navime.pl/trasa/22371 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Pościgałem się trochę i napisałem coś na blogu- Kaczmarek Electric MTB - Kargowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dzisiaj 55,20 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 62 poleciało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Pierwsza próba rozebrania sterów i mostka Niestety okazało się, że smar gdzieś przepadł, więc nici z przeglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 kupilem drugiego canona trail sl3 2011 potestowalem mactronica noise 82.5 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Rozkręcanie korby /czyszczenie i dokręcanie/ regulacja przedniej przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 wczoraj tylko 17km ale czasowo się nie wyrobiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxdanish Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wczoraj 45km na nowej sztycy a więc 2 cm wyżej siedziałem i stąd troszkę dziwnie się jechało Dziś na razie 30km i drugie tyle przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wczoraj kupno dętki Rubena i jej montaż wraz z nową taśmą na przedniej obręczy i mycie amortyzatora Dziś druga część pucowania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Dostałem ochraniacze na kolana i piszczele 661 Race , kupiłem amor i dokręciłem rockringa w korbie Jazda próbna na działkę i powrót a w sobotę zawody ET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ~25km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Do pracy raczej normalnie, po pracy na działeczkę, trochę gorąco... ale jeden fajny podjazd i zjazd mi wybetonowali.... za to w innym miejscu fajnie się przeskakiwało przez chałdę piasku.... na działeczce spokojnie wyregulowałem tylną przerzutkę - już mi na najwyższym nie zeskakuje z kasety... lekkie czyszczonko, przyjazd do domu i małe smarowanko... nie patrzyłem za dokładnie na licznik ale ogólnie na pewno z 15 minimum poszło ogólnie ponad 600 przeskoczyło... nieźle jak na brak dalszych wypadów... Aha ojciec cos tam pogadywał, że chyba mi się wymiana opon przód- tył szykuje... uświadamiałem go, że się tego raczej w takim rowerze nie robi... ale faktycznie jak się nic nie wydarzy i przejeździ zimę, trzeba będzie rozejrzeć się za jakąś fajną oponka na tył Tak mi się przypomniało... mam licznik Sigmę 800 ale ogólnie pytanko takie - chcę sprawdzić jak tam mam ustawione parametry - wielkość koła... czy w przypadku jeśli okaże się, że mam coś błędnie wpisane i zechcę poprawić to skasują mi się dotychczasowe dane - jak przejechany dystans, całkowity, czasy itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Walka ze steram i ... 2:0 dla nich ale ja ostatniego słowa nie powiedziałem jeszcze i ogólnie serwis amora ale to wczoraj w sumie a patrząc na zegarek nawet przedwczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MBK Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Zrobiłem 40km po okolicznych miejscowościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sansei6 z doświadczenia z dotychczas posiadanych Sigm (a były ich ze trzy) to nic Ci się nie skasuje podczas ustawiania rozmiaru koła. Może się skasować, jeśli wyjmiesz baterię albo specjalnie zresetujesz (przy czym reset nie resetuje wielkości całkowitych, tzn. całkowitego przebiegu, czasu itd. tylko wielkości bieżące, z ostatniej wycieczki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 dzisiaj 50km drogi, ścieżki rowerowej i lasu było super i chciało by się więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Sansei6 z doświadczenia z dotychczas posiadanych Sigm (a były ich ze trzy) to nic Ci się nie skasuje podczas ustawiania rozmiaru koła. Może się skasować, jeśli wyjmiesz baterię albo specjalnie zresetujesz (przy czym reset nie resetuje wielkości całkowitych, tzn. całkowitego przebiegu, czasu itd. tylko wielkości bieżące, z ostatniej wycieczki). Dzięki, potwierdzam nic się nie skasowało, a przy okazji okazało się, że potrzebna mała korekta - wartość z opony nieco odbiegała od wyznaczonego odcinka z "przeprowadzenia koła" wpisałem teraz tą ostatnią. Poza tym z 15 km przejechane w tym z 5 z synkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 46km dzisiaj za mną a pogoda jak na pierwszy dzień lata do kitu zimno i deszczem co chwila rzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.