Nrv Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Gruntowniejsze mycie, i niebawem oddaję sprzęt do serwisu na wymianę przerzutki i przegląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 29km. Ciemno i chłodno ..... ale git się poganiało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Kilka godzin wyjeżdżonych nie wiadomo zawsze gdzie, przywitanie przez profesjonalnych rowerzystów na trasie(aż mnie zatkało ze zdziwienia) na szczęście udało się wrócić i zrobić ciepłe płatki,a dla kontrastu zimną turecką herbatkę. Oby jutro był czas na powtórkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 87km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sworks Napisano 11 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Byłem w Zielonej Górze na PP w Przełajach jako kibic:) Fotki: https://picasaweb.google.com/zarymtb2009/PucharPolskiWKolarstwiePrzeAjowym11Listopada2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 A ja dokończyłem historię swoich przejść powypadkowych rowerowych i zrobiłem zupełnie nową górę do bloga. Trochę się napracowałem, ale chyba ładnie to wyszło? http://forfunbike.blogspot.com/2011/11/dokonczenie-historii-mojego-wypadku.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 No fajnie wyszło (im prościej w układzie i kolorystyce bloga lub strony int. tym czytelniej )........ no i te cudowne fotki rozkwaszonej łapki ..... U mnie nic rowerowego nie słychać mam mega kaszel po ostatnim rowerowaniu. Umieram , powietrza mi brak Ale za to "bawię się " Inklingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadm Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Opisałem jeden z przejazdów, który odbył się w sierpniu. Ach, tęsknię za tamtym słońcem.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 wyklepałem i przyczepiłem osłonę na łańcuch, i na zakupy pojechałem... ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dzisiaj 30,66 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 12 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Nocno-poranne 52km, HA ! Na zewnątrz wnętrza -5st. C, wszystko w lesie zmrożone oraz pokryte białym szronem, do tego niemalże oślepiające światło księżyca (jak padły mi baterie w latarce to pozostałe 20km jechałem już bez światła, hehe). Przez ostatnie 2 tygodnie sypiam średnio po 2 godziny na dobę ale motywacja do jazdy jak nigdy dotąd - także pomimo bolącego śródstopia (dająca o sobie znać dawna kontuzja - złamanie I kk.śródstopia) oraz kłucia w prawym oskrzelu (niedawna infekcja). I NIE, nic nie wciągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 72 km po ziemi lubelskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 No fajnie wyszło (im prościej w układzie i kolorystyce bloga lub strony int. tym czytelniej )........ no i te cudowne fotki rozkwaszonej łapki ..... U mnie nic rowerowego nie słychać mam mega kaszel po ostatnim rowerowaniu. Umieram , powietrza mi brak Ale za to "bawię się " Inklingiem Fajnie, że Ci się podoba Inklinkiem Wacoma? I jak wrażenia? Ja jakoś wolę od razu cyfrowo, rysuje klasycznym tabletem wacom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colarz Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 zamontowalem nowe/uzywane siodelko i pojechalem 29km, to bylo wczoraj, a ze dzis jestem zalogowany, korzystam z okazji i pisze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Inklinkiem Wacoma? I jak wrażenia? Inkling - fajna sprawa, tym bardziej, że wsadzasz go sobie do kieszeni i masz zawsze pod ręką. Przypinasz do byle jakiej kartki/ np papierowej serwetki w knajpie i gryzmolisz. Dużym plusem jest to,że masz możliwość pracy na warstwach. / też do tej pory pracowałam dużo na normalnym tablecie z tym, ze niestety nie na Wacomie Myślę,że to fantastyczne rozwiązanie dla ludzi siedzących w komiksach. sorry za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Dziś 61km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 13 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 A ja jedyne na co mnie bylo dzis stac, to przysiad po "nie grzecznym weekendzie" w garazu z paroma piwkami i konteplacja z moim bike'm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 15 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 W końcu poskładałem do kupy manetki X9, lewą miałem rozebraną całą i nad złożeniem męczyłem sie prawie 1h, prawą rozebrałem do połowy i nasmarowałem w paru miejscach. Rozebrałem, wyczyściłem i złożyłem też jednego SPDka 540 bo drugiego już mi się nie chciało, może jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloSki Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Jeszcze czwartek, piątek i w sobotę ruszam na Skrzyczne Tylko te dwa dni będą się strasznie ciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Wczoraj 45km po lesie, dziś 30km. Na liczniku stuknęło 1.950km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 16 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 W końcu skróciłem przewód tylnego hamulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Inkling - fajna sprawa, tym bardziej, że wsadzasz go sobie do kieszeni i masz zawsze pod ręką. Przypinasz do byle jakiej kartki/ np papierowej serwetki w knajpie i gryzmolisz. Dużym plusem jest to,że masz możliwość pracy na warstwach. / też do tej pory pracowałam dużo na normalnym tablecie z tym, ze niestety nie na Wacomie Myślę,że to fantastyczne rozwiązanie dla ludzi siedzących w komiksach. sorry za offtop Hehe, no w sumie w knajpie jak ktoś lubi rysować. Ja już się tak przyzwyczaiłem do połączenia duży monitor+tablet, że właściwie nigdy nie rysuje ołówkiem. Z analogowych mediów czasem tylko farbami pomażę Chociaż w tej materii też lepsze komputery, bo można zrobić ctrl-z To chyba moja ulubiona funkcja komputerów Pracujesz jako grafik? Tez sorry za offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Umyłem / spłukałem Maszynę z gruuubej warstwy oblepiającego ją błota, piasku, gliny, leśnego syfu oraz liści wkręconych w tryby kasety. Ponownie wyczyściłem i przesmarowałem sztycę siodła bo skrzeczała od piasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Również czyszczenie, ale niezbyt dogłębne. Jeszcze sezonu nie zamknąłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 18 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No zupełnie bez sensu czyściłem i smarowałem wczoraj. Zgodnie z prawem Murphy'ego, dziś deszcz, mgła i mżawka - zatem wszystko wróci do stanu poprzedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.