Sansei6 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Rodzinna dyszka, w tym ja i Tomek trochę bardziej ekstremalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 43km trasa mieszana asfalt + las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 39,4 km.. spokojna wycieczka z rodzinką, w tym 8 km szaleństwo po lasku bielańskim solo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 70km rozjazdu, średnia 27km/h po wczorajszym GIGA w Piechowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dziś tylko 103 km brak czasu Euro 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Od piątku piwkowanie... Dziś wsiadłem na rower i zrobiłem ok 15km... Nie myślałem, że tak dobrze będzie się kręciło. Szkoda, ze nie miałem więcej czasu bo dopiero co się rozgrzałem. Poszukuje właśnie smarowania do łańcucha i amorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Dziś aktywnie: - 35km po lesie - kąpiel Maszyny, czyszczenie + smarowanie napędu - kupiłem Avid Bleed Kit oraz klocki Kool-Stop metaliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Wczoraj 42,30 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 W piątek wjazd na Kopę Biskupią od Pokrzywnej i zjazd po stronie Czeskiej do Złotej Hory z małym OTB ale i tak było zejedwabiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrzecieKolo Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Rozpisałem się o użytkowaniu Commencala i nowa sesja zdjęciowa mojego rowerku FOR FUN - bike blog | blog rowerowy: Commencal Ramones i Stara MiĹosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dość znacznie u...brudziłem rower i 27km zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 dzisiaj tylko 33km ale malowanie trzeba było w końcu zakończyć i koszenie trawnika czekało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 17 km i kolanko zaczęło boleć ;( Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dziś tylko 21km po lesie. ALE: - wymieniłem łańcuch na kolejny - prysnąłem oleju do łożysk przedniej piasty, potępieńcze piski ustały (zobaczymy na jak długo ) - prysnąłem też trochę dobrego do manetek - nie udało mi się zlikwidować ocierania przednich klocków (zresztą i tak idą do wymiany na nowe przy okazji zbliżającego się odpowietrzenia / zalania hamulca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 zła jestem jak nie wiem co przyszły pedały i bloki ale blaszek do butów już nie dali w zestawie i co nowe bloki muszę dokupić z blaszkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 26km, powrot po poluzowal sie blok w spd, przy okazji zjadlem i lece dalej krecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Mycie, smarowanie po ostatnim (niedzielnym) deszczu + wymiana klamkomanetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziakaka Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 i dokrecilem z 26 do 58km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 zła jestem jak nie wiem co przyszły pedały i bloki ale blaszek do butów już nie dali w zestawie i co nowe bloki muszę dokupić z blaszkami Blaszki powinny być w komplecie z butami nie z pedałami. Zakupiłem taką sztycę Turner: http://imageshack.us/photo/my-images/717/dscf0941s.jpg/ Oraz siodło Fizik Gobi: http://www.allegro.rdr-bicycles.pl/fizik%20gobi%20xm%201.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 przyszły pedały i bloki ale blaszek do butów już nie dali w zestawie Krossa3lady pod wkladka sprawdzalas? Obstawiam na 99%, ze wlasnie tam sa te blachy (u mnie tak bylo), a jak nie to reklamuj, bo powinny byc w zestawie z butami (na pewno nie z blokami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 w butach nie ma no trudno będę zmuszona zakupić dodatkowe bloki z blaszkami i tylko 20km dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supersam Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Pojeździłem na rowerze i znowu deszcz mnie złapał, potem było dokładne mycie roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejtrejder Napisano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Możesz oddać buty albo niech doślą blaszki, które powinny z butami być. Dlaczego masz dopłacać do interesu kilkadziesiąt zł? Wracając do tematu: dzisiaj jak zwykle 56 km. Jestem wkurzony bo mój szlak jest każdego dnia coraz bardziej zdewastowany przez wycinaczy drzew... Potem karcher ( trzeci raz w tym sezonie ) bo rower się sporo ubłocił a nie chciało mi się dymać dziś z wiaderkiem. Zdążyłem na szczęście przed deszczem, który sobie teraz nieźle bangla Zmieniłem wczoraj łańcuch na nówkę i zadowolony jestem bo wszystko wskazuje, że się przyjmie do starej kasety po przebiegu 3400 km. Troszkę tylko przeskakiwał więc się ułoży za jakieś 200 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 sprzedawca butów milczy zakupiłam bloki z blaszkami bo zanim to wszystko się wyjaśni to jesień mnie zastanie może na weekend dojadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charmside Napisano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Zamówiłem oponki maxxis crossmark 2.1. Dziś mają przybyć. Pogoda w kratkę, ale może się uda jeszcze dziś je potestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.