Gość saymon81 Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Wczoraj z żonką trzasnęliśmy 70km w lesie. Lało ja z cebra, ale ubaw po pachy Kocham jeździć w deszczu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 ja dzisiaj na ścieżce rowerowej byłam i 24km zrobiłam ale na 8 kółkach ( rolki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Przykręciłem nowe SPD-y i bloczki do nowych butów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 A ja na kolarce kolegi pomknąłem..raptem 14 km... ale niezłe cacko i szybkie ... ma swój urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Wymienione opony, przegląd przedniej piasty, wymienione klocki Vbrake. Troszkę zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 13 km przy okazji załatwiania spraw na mieście. Chciałoby się więcej ale oczywiście nie było czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Zmiana keirunku opony.. Po 3k km skapnąłem się, że mam założoną na odwrót I napisałem coś na blogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Walka z odkręcającym sie wahaczem ... wnerwił mnie dostał potężną śrubę na wylot z nakrętką i niech teraz sie odkręci to H*** zaspawam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jak codzień około 32km, dojazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Eh sypie sie moja maszyna , zauważyłem ze pancerz od lewej manetki wyskoczył z uchwytu w ramie, skutkiem czego druty sie porokrzywiły (nakładka była plastikowa i sie złamała) Na szczęscie ucięcie tych 5mm zepsutego pancerza nie sprawiło ze stał sie za krótki (mam na styk długość wyliczoną) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ja to mam farta chyba. Ze 2 tyg temu zgubiłem bolczyk od hayesów stroker ryde. Włożyłem kołeczek z drewna. Dziś lało jak z cebra, łapię za klamkę i ku#wa nic. Dopiero zatrzymałem się lewą, na szczęście miałem miejsce. No a to z góry leje, kurna, błoto i grzmi, myślę a w dupie to mam jadę dalej na przednim hamplu. Dojechałem do pit stopu i zostawiłem rower pod dachem, reszta drogi piechota bo tak mi pasowało. Po zajęciach akurat wracałem droga na której zgubiłem bolczyk, miała ok 0,5km. Zorientowałem się że mam szukać bolca w połowie drogi, ciągle leje, wieje i grzmi. Zrezygnowany obróciłem się, popatrzyłem smutno na drogę, spojrzałem w dół i... zobaczyłem bolec przy bucie. Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dziś do mnie dotarło, że albo mi się coś w liczniku poprzestawiało, albo.... no nie wiem ale pod tą samą górkę co zwykle jakoś szybciej wjeżdżam i nie jestem tak zmęczony Kondycja czy jakoś tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 40km po mieście ale samemu to żadna frajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
assassInql Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Hmm szperajac po forum natknalem sie na temat to i ja dorzuce swoje 3 grosze. Otoz dziablem 22 km na trasie dom-praca-dom. Ubolewam, ze po miescie ale w planach wypad na dzialke i szalenstwo po bezdrozach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 25km i lekki niedosyt spodenki wypróbowane i jak na takim dystansie to spoko zobaczymy czy na dłuższym też będą spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Leśne 32km o wschodzie słońca. Chłodno, tylko 8st. C ale i tak petarda ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Też wypróbowałem swoje długie spodenki.Pierwsza klasa. Wkładka nie jest gruba ale daje rady. Do tego bardzo przyjemny materiał od wewnętrznej strony.Oczywiście nowy zakup: pedały SPD z butkami Jestem meeeega zadowolony. W końcu coś normalnego na nogach (powrót do SPD po 11 latach przerwy) Poprawiam wciąż swoją średnią na tej samej trasie (12km w dość ciężkim terenie) Po skończeniu trasy czuję się rozgrzany i mam dopiero power na więcej. Szkoda, że nie mam czasu na więcej. Myślę, że to się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 właśnie zamówiłam swoje pierwsze pedały SPD już nie mogę się doczekać próby mam nadzieję że nie zaliczę zaraz gleby na podwórku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 spoko Agniecha... nie powinno być problemu. U mnie na razie nie było. Pierwszy skok w spd i nowych butach. PETRADA, po prostu inna jakość jazdy, jak czytałem opinie nie wierzyłem - teraz.... ponad 35 km pykneło i porównania po prostu nie ma.... Mega zabawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Można naciskać i kontrolować obrót korby do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladdin Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Zmiana klocków z tyłu. Nieźle się zryły, a że były ciut za nisko założone (od nowości) to widzę ile starło, w każdym razie miękki był ten hamulec a teraz widzę ze przyjemnie bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 spoko Agniecha... nie powinno być problemu. U mnie na razie nie było. Pierwszy skok w spd i nowych butach. PETRADA, po prostu inna jakość jazdy, jak czytałem opinie nie wierzyłem - teraz.... ponad 35 km pykneło i porównania po prostu nie ma.... Mega zabawa ! no to widzę, że buciki już doszły ja pewnie przez długi weekend przesyłkę dostanę dopiero w przyszłym tygodniu chociaż pewnie i tak nie było by czasu na ich testowanie wcześniej bo pogrzeb dziadka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 zmieniam opone łatam dętkę po snejku prostuje młotkiem hak przerzutki składam rower do kupy czytam bikeboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dumam jak to jest możliwe zamawiając raz hamulce z klamkami dostać dwa razy hamulce bez klamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Obrócony mostek i czyszczenie całego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.