YgreK Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ostatni mocny trening przed wyścigiem w Barlinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Chyba się przetrenowalem, po 16 padłem a taka dobra pogoda do jazdy... Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra14 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Dowiedziałam się ile jeszcze części musze kupić do roweru, w którym miałam tylko ramę kupić a resztę przełożyć ze starego :) Przynajmniej tak mnie wszyscy zapewniali Aha i gdzie się nie pytam ile co kosztuje każdy mówi "stówkę" sztyca stówkę, kierownica stówkę, obręcz stówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aha i gdzie się nie pytam ile co kosztuje każdy mówi "stówkę" sztyca stówkę, kierownica stówkę, obręcz stówkę to tanio ciebie wyniesie ten rower - "stówkę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra14 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 to tanio ciebie wyniesie ten rower - "stówkę" Stówkę razy stówkę dzisiaj dowiedziałam się, że tylna przerzutka też jest do wymiany. Ile będzie kosztować to się pewnie wszyscy domyślają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dziś zrobiłem Maszynie dzień dziecka - mycie całości, gruntowne czyszczenie napędu + smarowanie, czyszczenie goleni amortyzatora + smarowanie, kontrola hamulców, kontrola przerzutek i linek (przednie klocki powoli do wymiany, przedni hydraulik do zalania i odpowietrzenia, linki przerzutek i tylnego V-brake'a do wymiany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Poranne 70 km:D Trzeba dobić dziś do 100:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dzisiaj umyłem cały rowerek. Wyczyściłem wózek, kółka, kasetę, piasty i w sumie wszystko co możliwe. Odtłuściłem tarcze. Łańcuch oczywiście też wyczyściłem i nasmarowałem. Muszę jeszcze nasmarować golenie amorka i to powinno wystarczyć. Jutro wbijam się do lasu na kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Kupiłem dzisiaj bikeBoard i MagazynRowerowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dziś Mocy nie było ze mną - ledwo niewiele ponad 12 km miastem. Jednak po 48godz. nonstop dyżuru w pracy nie dało się inaczej, dosłownie zasypiałem za kierownicą. Kupiłem nowy bB, HA ! Pomimo podjęcia dramatycznej próby, zdobycie nowego MR nie powiodło się z powodu jego braku w okolicznych kioskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Regulacja tylnej przerzutki, czyszczenie i smarowanie łańcucha, malowanie nóżki i mały porządek na miejscu pracy(piwnica). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ja dzis levelka wyczyscilem i nasmarowalem lancuch. /wytapatalkowane z x8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 U mnie na razie trwa dłuuuuuga rowerowa niemoc tak więc dziś tylko smutno popatrzyłam na Straight 8 mojego Lubego hihihi i .........mocno zatęskniłam za moim rowerkiem i moimi osobistymi trasami . Ale juz za niedługo bedę w u siebie w 3city i wreszcie-nareszcie bedę mogła trochę pokursować a przy tym poprawić swoją mocno upadłą kondycję mieszczucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 hmm... no ja też dzisiaj z rana popatrzyłem na 2 kółka z żalem, bo pi*dziło jak orrera... Ale ... 2,5 km .... na basenie, a teraz przestało tak wiać i ...... krótki skok z moją kobietką ok 10 km.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 83 km wraz z ekipa z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ja przez ostatnie dni tylko spoglądam w stronę mojego rumaka wieje jak cho... i nie wiadomo kiedy skończy a i jestem na etapie poszukiwań porządnych spodenek i jeszcze wybór pedałów SPD waham się między trzema modelami http://allegro.pl/pedaly-spd-shimano-pd-a530-platformy-model-2012-i2388281310.html http://allegro.pl/shimano-pedaly-pd-m324-jednostronne-bloki-2011-cr-i2371409827.html http://allegro.pl/shimano-pedaly-pd-m424-uniwersalne-bloki-cr-i2363557489.html mają być uniwersalne bo często zdarza mi się w czasie przygotowania obiadu do sklepu w klapkach jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 29km na Maratonie Kresowym w Michałowie. Fajnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 zakup MR znalazłam w empiku jeszcze spodenki http://www.sklep.del...)-o_l_3296.html tylko w sklepie promocji nie było i zapłaciłam pełną cenę oraz kolejne rękawiczki rowerowe, mam chyba już ich z 6 par Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 65 km... i mały niedosyt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Zdjęte stare opony i jutro (mam nadzieje) założone będą nowe Kendy Khane 1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Wieczorne rekreacyjne 22km po lesie. Rześko - temp. +9.5st. C oraz silny wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dzisiaj 53,95 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwask Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ostatnio rower tylko raz na tydzień i to jeszcze krótko... 27km http://www.navime.pl/trasa/20307 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Od piątku lenię się rowerowo, ale za to nabiegałam życiówkę w Legionowskiej Dyszce Dzisiaj wieczorem planuję przegląd roweru przed Gwiazdą Mazurską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 A ja cały dzień leżę z laptopem w łóżku Pada , pada .............................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.