YgreK Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Trening XC, gleba, lot przez kierownice, ustawianie hamulca przedniego, odebranie z poczty klocków hamulcowych, do tego jak codziennie dojazd do szkoły na rowerku Trochę tego wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Dziś tylko 19km po mieście. Chciałoby się dwa razy więcej i po lesie, może jutro rano w drodze do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 24 Maja 2012 Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pokręciłem po nocnym Wrocławiu. Całkiem przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 wczoraj tylko 16km i przyszły buty SPD http://www.probikes.pl/index.php?item=997 ale jeszcze nie wypróbowane no i waham się ciągle czy pedały zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Składam sobie powoli rower na stalowej ramie VOODOO HOODOO. Stoi już na kołach i ma hamulce. Z napędu to na razie ma tylko manetki na kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 A ja dziś z rana dokonałem rutynowych czynności czyszcząco-konserwujących: wyczyściłem i przesmarowałem napęd, wyczyściłem i przesmarowałem sztycę, dopompowałem powietrza do opon. Maszyna gotowa do drogi na wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 spd 540-tki z nakładkami... na model butów jeszcze się nie zdecydowałem regulacja hamulców, wymiana gripów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Dzisiaj przejażdżka 93km to rodzinnego miejsca Jana Kochanowskiego (Czarnolas), miało być 60km, ale stwierdziłem, że wrócę naokoło i wyszło trochę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wymiana 2 dętek, bo jakieś ludzie wyrzucają butelki i gwoździe. W jednej gwóźdź 3cm, a na drugiej snake. Po wymianie 28km. Średnia 19,6km/h; max 36,9km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No i wieczorne 33 km ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 30 km, średnia 21 km/h Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wieczorne 19km po lesie. Krótko bo mnie jakieś przeziębienie dziwne chyba bierze i słabo się czuję, gluty zielone z zatok płyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 25 Maja 2012 Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Taka tam przejażdżka... ale w drodze powrotnej, nie dość, że jakaś kobieta wyprzedzała mnie na podwójnej ciągłej, na wąskim wiadukcie - pod górę...to jeszcze mnie obtrąbiła... nie wiem o co jej chodziło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Olać gluty, olać kaszel - 21km po lesie. Bóg Rowerowy opętał mnie zupełnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 70 km.. poleciało, ale osłabiony uczuleniem jestem. Wyraźna różnica w mocy... ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tazzor Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 a ja dzisiaj urwałem przerzutkę altus shimano ,a że miałem blisko do sklepu rowerowego poszedłem i kupiłem taka samą za 65 zl po czym znowu ją urwałem .Okazało się że podczas skakania na dircie skrzywiłem hak i przerzutka mieliła się w szprychach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 czyszczenie i smarowanie napędu oraz 10km rekreacyjnie z synem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Uczesnictwo w rajdzie (26km; patrz galeria) oraz przejażdżka z kolegą i film do szkoły (17km). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Kupiłem Żonie plecaczek na rower - Dakine Girls Drafter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamtur Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 To jeszcze ja musze wtrącić moje 3 grosze, dzisiaj na trekingu zrobiłem 125 km w "Kaszebe Runda" , było ostro , bo wiatr wiał w twarz , średnia, ok. 23 km/h , pierwsze 30 km miałem średnią 30 km/h , ale pod koniec ledwo co kręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszma Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Skoro BazaRowerów znów działa - to oczywiście umieściłem w niej mojego nowego Krossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Dzisiaj czyszczenie, smarowanie i regulacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 4 guma w 2 tyg. co jest kurde ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Prostowanie haka przerzutki, regulacja przerzutki tylnej, regulacja hamulca tylnego. Jutro smarowanie łańcucha (ew. z czyszczeniem napędu) i muszę zobaczyć czemu po upadku mam obrócony kokpit lekko. Mam nadzieję, że się tylko mostek obrócił, ale był przykręcony mocno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dzisiaj Katowice - Piekary - Katowice 50,54 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.