Piotrek111 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Montaż nowej alivio tył i regulacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Maja 2012 Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Kilometraż niewielki coś koło 12 km z czego z 8 to z rodziną kręcąc się po różnych uliczkach miasta... potem dokręcenie żonie siodełka, aha wcześniej zakup młodemu linki (strasznie chciał mieć swoja własna by rowerek mocować)... potem u młodego dokręciliśmy przedni błotnik i zamieniliśmy miejscami mocowania tylny błotnik i światło... teraz wygląda lepiej I chyba tym razem nie przekręciłem żadnej śruby i nie połamałem mocowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 wczoraj 27km dzisiaj tylko tyle co po zakupy 6km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Krótka trasa , około 40 km . I pojawia się problem , w korbowodzie zaczęło coś szczykać , czy ktoś wie co to może być ????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 11 Maja 2012 Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Przejechałem 26 km głównie asfaltem, w drodze powrotnej złapał nas deszcz i cały ja i rower brudny więc go wyczyściłem i popryskałem czymś amortyzatory i teraz pięknie chodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 A ja dzisiaj wykorzystałem wczesno-ranną pogodę. o 5 wyjazd - piękny wschód słoneczka, szokująco ciepło 20*c poleciało .... 46 km... Warszawa bez aut, pachnąca... starówka cicha... chyba zacznę to powtarzać..... Udało mi się wrócić przed jakąś chwilą i uciec przed deszczem... świetnie rozpoczęty dzień.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Regulowanie przerzutek, tylnego hamulca tarczowego i siodła + 4 km do kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 12 Maja 2012 Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dzisiaj pierwszy raz ostro po mojej starej trasie. Nowym rowerkiem po ponad 10 latach przerwy Trasa zarosła ale przybrała błota, w niektórych miejscach piachu i korzenie bardziej powyłaziły Oczywiście jezioro obok trasy się nie zmieniło. Do tego jeszcze mamuśce byłem napompować jej rowerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 13 Maja 2012 Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dziś 48km w terenie, 1292m przewyższeń, ale nie wiem czy dobrze pdczytalem Mountain biking Workout | Endomondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medyk22 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 nie dziś, a wczoraj- PRZEŻYŁEM swoją pierwszą jazdę z diabelskim wynalazkiem SPD )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Coś z zupełnie innej beczki... Zrobiłem TopCap-a dla kolegi z forum TopCap Inox - Takie tam rozne - Galerie - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dzisiaj miało być rekreacyjnie, a wyszło tak, że przejechałem 2x tyle co planowałem i to dosyć ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 wczoraj malutko 20km tylko dzisiaj zamówione rogi białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 wczoraj 22 km... dzisiaj z żalem popatrzyłem na rower - deszcz...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jutro ma u mnie zacząć padać, już nie mogę się doczekać jazdy w deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helhaim Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 dzis pogoda w kielcach paskudna więc zamontowałem oświetlenie do roweru oraz sakwę przy okazji dokręcilem bieżnionakrętke wolnobiegu:) na rower pojutrze nie ważne jaka będzie pogoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Zmieniłam dzwonek, na taki: http://www.bikebelle.pl/towar/195/duzy_dzwonek_do_roweru_dingdong_80mm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Trening z cyklu "Polska na rowery". Mocno w terenie. Było co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Odkąd mnie tu nie było, na liczniku kliknęło mi ponad 250km po lesie. Zatem nic nowego i nudy. Trochę odzywa się lewe kolano i stara kontuzja - także nic nowego. Dziś wyregulowałem przednią przerzutkę - obniżyłem o 2mm obejmę na rurze podsiodłowej bo była za wysoko, ustawiłem wodzik przerzutki równolegle do trybów bo się przekosił, pokręciłem śrubkami skrajnych wychyleń, ustawiłem linkę. Wszystko chodzi jak trzeba. Kur...de ! Nie wiedziałem, że to takie banalnie proste ! Przy okazji wyregulowałem tylnego V-brake'a i przesmarowałem nowy łańcuch. P.S. - Linki i pancerze wołają o wymianę (po przeżyciu dwóch zim w soli i wodzie) - powoli nadszedł ich kres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ygrek a nie wiesz co z treningami PnR w Warszawie? Bo dotychczas udało mi się tylko uzyskać informację, że sponsor się wycofał i nie będzie. Dlaczego u Was jest a u nas nie? To nie fair Wczoraj trening szosowy, 50 km w deszczu i temperaturze 10 stopni. Zastanawiałam się tylko wieczorem, czy będę chora Paskudna aura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krossa3lady Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 mam pytanie do znawców czy opłaca się kupować zestaw narzędzi np. http://allegro.pl/walizka-narzedziowa-con-tec-36-do-serwisu-i-domu-i2330058340.html czy lepiej osobno dokupić tylko to co nam potrzebne w danej chwili przyznam że posiadam w domu sporo kluczy, bo mam męża mechanika i do roweru potrzebne mi tylko te typowo rowerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 jeśli chodzi o mnie to dzisiaj, wywaliłem napinacz z mojego single speed`a oraz zrobiłem sobie dysk na tylne koło z brystolu, okleiny i farby emulsyjnej. Na początek wystarczy i ta piękna grafika na kołach przed i po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dzisiaj lekki trening rozjazdowy razem z kumplem. Będę miał kompana. Pewnie trening lepiej pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 10 km na luzie (jutro matura z geo i tylko na tyle mogłem sobie pozwolić, a poza tym mocno padało) w 4 km w fajnym blotku Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wgrałem Endomondo i zapisałem się do forumowego teamu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.