Gość sworks Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Umyłem żonie rower i zrobiłem parę zdjęć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 17km, wieczorny test nowej kurtki...... pogoda fantastyczna, cieplutko, w lasku jeszcze cieplej.... MIÓD po prostu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dzisiaj 22,66 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wczoraj krótkie ale szybkie 24km w porannej mgle oraz wschodzącym słońcu. Dziś nocno-poranne 31km + pierwszy test bojowy nowej kurtki (Endura Windchill). Mocowanie latarki dalej trzeszczy tak więc coś w nim znowu pokombinuję - nie lubię niechcianych hałasów i chrobotów wydobywających się z mojej Maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wczorajszy nocno-foto-rowerowo wypad w poszukiwaniu Trójmiasta zanurzonego we mgle okazał się lipą & i jednym wielkim niewypałem. Jak na złość było krystalicznie przejrzyście. Dziś postaram się to powtórzyć i mam wielką nadzieję,że będzie mgliście = będzie co fotografować. Bo jak nie to będę naprawdę zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 73 km. Oby dłużej potrwała ta jesień, jest po prostu pięknie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dziś 130 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja dzisiaj przeleciałem przez kierownicę. Moja konkubina, która jechała przede mną, postanowiła się nagle zatrzymać. Na szczęście jechaliśmy bardzo wolno i jakoś udało mi się wyjść z tego bez szwanku. Czy powinienem o tym napisać w temacie "Jak zachęcić dziewczynę do jazdy na rowerze?" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typek99 Napisano 6 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Kupiłem sobie gogle i jestem jak na razie zadowolony z nich Pojeździłem około 20km po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wczoraj wieczorne i mega rześkie 16 km na więcej nie starczyło czasu. / mgły oczywiście niet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nrv Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A ja dzisiaj ~30 słonecznych kilometrów i pogięta tylna przerzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Właśnie skończyłem dociągać szprychy w tylnym kółku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jestem w trakcie 48godz. dyżuru w pracy ale i tak udało mi się dziś wykręcić szybkie 18km. I nie pytajcie mnie jak to zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Skończyłem zakładać hamulce mostek i pancerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Poranne rekreacyjne 24km w leśnej mgle. Pogmerałem ponownie w mocowaniu latarki, już nie skrzypi / nie skrzeczy / nie hałasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadm Napisano 8 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Raptem 11 km oraz dokładne czyszczenie i smarowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 2 dni bez roweru. Jak ja to przeżyję ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadm Napisano 9 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Uch, będzie ciężko. Ale wspieram, 45 kilometrów. Przejażdżka tam i z powrotem. Ziiimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Z nudów wypeniłem "test na cyklozę". Jest progres, dokładnie rok temu było 268pkt, teraz mam 360pkt., HA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Naprawiłem w końcu manetkę pop-lock adjust. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Zzzzzzimno troszkę pokręciłam w celu spalenia pancake'sów. Poza tym z jakiegoś powodu (mimo nowej dętki) schodzi mi powietrze z tylnej opony. Muszę to obczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Pojechałem do Decathlonu kupić dmuchaną poduszkę bo jutro z ekipą z CFR jedziemy świętować odzyskanie niepodległości. Będzie ognisko i kiełbaski a zawsze to lepiej mieć coś pod tyłkiem szczególnie, że już zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Zrobiłem krótki test nowego rowerku, ale jutro już wyprawa na cały dzień ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpb Napisano 10 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Pokręciłem się trochę po zachodniej części tpk, niestety cały bike do gruntownego mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 11 Listopada 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dzisiaj zrobiłem aż 20km. Kapeć, a zapasowej dętki brak. Na szczęście do domu daleko nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.