Krossa3lady Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 dzisiaj rower odpoczywał nawet nie dopieszczony został
bruce95 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Niedawno z mojej Meridki do chodziły takie "cyknięcia" podobne do tych jakie wydaje sztyca z ramą, dochodziły one z okolic korby. Okazało się że pedały SPD wołały o przegląd. Po wyczyszczeniu ucichło. Może i u Ciebie ten problem? Wcześniej posprawdzaj czy wszystkie śrubki są podokręcane (jeśli tego nie zrobiłeś).
croowab Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Dzis zamówiłem cateye strada, bo jeszcze scott'em zrobiłem małą rundkę 20-30km, jak dojdzie to będe wiedział dokłądnie ile km przejedzam.
Sansei6 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Ledwo około 10 km, ale powrót z działeczki inna trasą i było nieco hardkoru z piaskiem tylko ja dawałem rady i młody nieco próbował ale się poddał... w sumie i tak nieźle, bo pustynia niezła
helhaim Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 konserwacja wolnobiegu - skubany dalej strzela... juz nie wiem co mam mu zrobić...
Gromosmok Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Dzisiaj 31,80 km . I obejrzałem relację z 2 etapu Giro d'Italia .
Czyzby Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Wczoraj rekreacyjne 16km - trochę lasu i leśnych duktów. Kupiłem też nowy bB bo ostatni MR przeczytany dawno od deski do deski ze dwa razy. Giro w TV też widziałem trochę. Ostatnio moje myśli coraz bardziej i więcej dotyczą roweru, nieprzerwanie niemal - cykloza widać posunęła się znacząco. Też tak macie ?
ElDiablo Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Też to zauważyłem. Jestem zły jak nie pokręcę chociaż z 1,5h... szukam tylko możliwości i wybywam pokręcić...
Krossa3lady Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 pogoda w końcu się poprawiła 43km głównie szosa i pole i nowy kask na głowie BRENDA Cobra czarno-złoty
Czyzby Napisano 8 Maja 2012 Napisano 8 Maja 2012 Dziś 30 km po mieście i alejkach - załatwianie sprawunków oraz droga do pracy. Pokropiłem łańcuch oliwką.
Plastyk Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 Byłem na spotkaniu przed bierzmowaniem, jeden gość był na rowerze i postanowiliśmy się przejechać, było koło 17. Zrobiliśmy lasami, szutrami i drogami 50 km wokół miasta, przypadkiem
Krossa3lady Napisano 9 Maja 2012 Napisano 9 Maja 2012 siemka mycie dwóch rowerów i czyszczenie napędów oraz smarowanie w BMX tylko smarowanie było ( w sumie 3 rowery obskoczyłam dzisiaj ) i błotniki od krossa odkręcone a wieczorkiem 16km i ściganie z deszczem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.