Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 13

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedawno z mojej Meridki do chodziły takie "cyknięcia" podobne do tych jakie wydaje sztyca z ramą, dochodziły one z okolic korby. Okazało się że pedały SPD wołały o przegląd. Po wyczyszczeniu ucichło. Może i u Ciebie ten problem? Wcześniej posprawdzaj czy wszystkie śrubki są podokręcane (jeśli tego nie zrobiłeś:)).

Napisano

Dzis zamówiłem cateye strada, bo jeszcze scott'em zrobiłem małą rundkę 20-30km, jak dojdzie to będe wiedział dokłądnie ile km przejedzam.

Napisano

Ledwo około 10 km, ale powrót z działeczki inna trasą i było nieco hardkoru z piaskiem tylko ja dawałem rady i młody nieco próbował ale się poddał... w sumie i tak nieźle, bo pustynia niezła ;)

Napisano

Wczoraj rekreacyjne 16km - trochę lasu i leśnych duktów. Kupiłem też nowy bB bo ostatni MR przeczytany dawno od deski do deski ze dwa razy. Giro w TV też widziałem trochę. :D

Ostatnio moje myśli coraz bardziej i więcej dotyczą roweru, nieprzerwanie niemal - cykloza widać posunęła się znacząco. Też tak macie ? :teehee:

Napisano

Też to zauważyłem. Jestem zły jak nie pokręcę chociaż z 1,5h... szukam tylko możliwości i wybywam pokręcić...

Napisano

Dziś 30 km po mieście i alejkach - załatwianie sprawunków oraz droga do pracy. Pokropiłem łańcuch oliwką.

Napisano

Byłem na spotkaniu przed bierzmowaniem, jeden gość był na rowerze i postanowiliśmy się przejechać, było koło 17.

Zrobiliśmy lasami, szutrami i drogami 50 km wokół miasta, przypadkiem :sweat:

Napisano

siemka

mycie dwóch rowerów i czyszczenie napędów oraz smarowanie

w BMX tylko smarowanie było ( w sumie 3 rowery obskoczyłam dzisiaj )

i błotniki od krossa odkręcone

a wieczorkiem 16km i ściganie z deszczem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...