maciej83 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 zamówiłem rower 7 długich dni mnie czeka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Wyczyscilem, nasmarowalem i w koncu sprzedalem rower, teraz trzeba zamowic nowa rame i zaczynamy zabawe w skladanie od nowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 30 km sprincik, połowa pod wiatr, łatwo nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 36km a wieczorem rozkręciłem przerzutkę, wyczyściłem, zdjąłem też łańcuch i mu zrobiłem czyszczenie i smarowanie nowiutkim finish linem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Powrót rowerem zostawionym wczoraj w biurze z powodu deszczu. Dziś po południu to samo-siorpie w pysk spod daszka kasku, a na marynarce z tyłu zostaje lekki skunks. Szkoda, że kaszkiet w plecaczku. Jazda delikatna bo opona 700x25 a auta z obu stron w ciasnym korku i mokro (Kazafaza-na Ku Słońcu korki od samej górki przy środkowej bramie cmentarnej do ronda z Derdowskiego). Lubię ten moment gdy widzę z daleka jak długi "czeka mnie korek" między stojącymi bezczynnie autami z lewej i prawej. Dojeżdżający kierowcy patrzą ze zrezygnowaniem a my tylko prostujemy się, uśmiechamy, poprawiamy rękawki i wio w sam środek gąsienicy.... ach... Dla tych z rondami - lubicie tak ustawic sobie wszystko z góry by bez hamowania wpadac w samo centrum ronda? i tak by nikt nie zatrąbił... całkowita płynnośc przenikania w gąszczu miejskiej dżungli. ps: zamówiłem szprychy do tylnego koła 650B! w końcu chyba, bo już któryś raz okazuje się, że coś na stronie jest, ale rzeczywistośc okazuje się bardziej bolesna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Czyszczenie całej maszyny ~ 2,5 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Sezon dziś już przeze mnie rozpoczęty na 100% - ponieważ mam pełny dostęp do roweru (jeszcze zobaczymy jak z czasem będzie). Z wydatków na ten sezon jak na razie nowy zacisk Dartmoor Bolt-On na tył oraz wymiana wylihtowanej dętki na normalną. Ogólnie rzecz ujmując odchudzanie za wszelką cenę mi przeszło, stawiam na jak najmniejszą awaryjność . Wpadło dziś 32km w terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dzisiaj 32,22 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 25km do kumpla i nad staw. Ognicho, kiełbaski i złapane dwa szczupaki, ale mogło być lepiej. 25km z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Prawie 10 km ale z rodzinką po miejskiej dżungli, ścieżką którą jeszcze nie jechaliśmy... było by może więcej ale deszczyk przeszkodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Wczoraj 26 km, dzisiaj 2h basenu + 32 km.... pięknie wchodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Ja dzisiaj 25km, średnia 20km/h . Cały dystans pod wiatr po asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 W serwisie montaż kiery i mostka, a w piwnicy gripów Jutro test jak pogoda pozwoli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Dziś 68km z przerwą Jednak na takie trasy płasko i sporo asfaltu sprawdza się bardziej mój Kross Level A2 i raczej będę go katować do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 znów mi się śnił rower to chyba wystarczy nie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Dzisiaj Puchar Tarnowa MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 5 km hehe w deszczu ^ A czy są jakieś imprezy szosowe w pobliżu Tarnowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Niestety nie wiem czy coś jest, ja jestem z zupełnie innych okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 12km w mżawce - jazda bez błotników po mieście za przyjemna nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 15 km teren w deszczu. Mokry do ostatniej nitki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Wystawiłem swój rower do wyceny, teraz najwyraźniej będzie miał innego właściciela Gdyby ktoś był chętny pomóc, to z góry dziękuję http://www.forumrowerowe.org/topic/109761-wycena-merida-k-five-20/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Pouczenie od lekarza o tym jak należy hamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baanaan Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 10km po lesie, błocie, wodzie i piasku ale to wczoraj, takie przypomnienie starej trasy, dzis planuje podobną wycieczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dawno mnie tutaj nie było. Dziś 25km po lesie z odrobiną miasta przy okazji załatwiania sprawunków. Jejku jak mi dobrze, jak wspaniale bolą mnie nogi... Wiatr rzuca rowerem i momentami wyrywa kierownicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dziś rano 21km po lesie. Uwielbiam takie poranki - wschód słońca i zapach świeżego lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.