Sansei6 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Nie mięknij, ja dziś śmigałem między kolejnymi szarugami... jest pięknie! Byle tylko samochody tak nie chlapały i ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Właśnie wróciliśmy z Kasią z Gdyńskiej Masy Krytycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zamotowałem rogi i stopkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witomin Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 bylem na gdynskiej masie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Wczoraj do i z roboty w chorych warunkach (czemu wiatr zawsze wieje w pysk? ), a dziś czyszczenie, czyszczenie i jeszcze raz czyszczenie... 200 km od ostatniego gruntownego czyszczenia, a tak zawalonego bika jeszcze nie miałem... P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Cotygodniowe czyszczenie i oliwienie, dokręcenie śrubek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Założyłem nowe gripy i wreszcie mi się nie ściągają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Spokojna niedzielna przejażdżka z mamą, 25 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 41 km, część ścigając się podczas imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helhaim Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 montaż koszyka na bidon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Wczoraj 42 km po terenie a konkretnie to zawody Mazovii w Otwocku. Warunki były... każdy wie, jakie były wczoraj warunki Niezła lokata jak na pierwszy start w sezonie, 4/18 w kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinkers13 Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 No to gratki, tylko co tak mało chętnych było? Ja pyknąłem 36km teren na świeżo przyciętej sterówce z 21 do 18,5 i nie wiem czy to przez to czy za bardzo się spinałem, ale troche bolą plecki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 dziś 72km na szosie, pogoda wspaniała! trudno uwierzyć, że jutro mam być 15 stopni zimniej i deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 co jest ?? nikt nie jeździ ? Piątek - 25km Niedziela - 22km w śniegu (?!) i wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Święta, objadamy się Pojeździmy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jaaakie jutro, wczoraj po południu rower na dół i chociaż te 10km żeby nie zapomnieć jak się jeździ, dziś planuję ze 30, więcej nie, bo goście będą narzekać Ale od piątku do soboty 0km było, aż mi było jakoś tak nieswojo. I wielkanocne fundusze już wiem na co przeznaczę, we wtorek do sklepu... cykloza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 dziś 54,3 km Udało się dojechać w suchym ubraniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 48,5km - ale góralem po wojewódzkiej Powrót to była masakra, wiało z lewej więc przechył na lewo. Przelatuje TIR, bujanka, wyprost, odjeżdża i przewala cię do rowu raz skapitulowałem. Ale ogólnie spoko i rower cały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Rano do pracy po czterech dniach przerwy. Nawet nic nie poczułem że jechałem. Tempem spacerowym a średnia i tak 30km/h z jednym hamowaniem, bo trochę za stromo było w dół. Bałem się tylko jednego, że zaczęła się apokalipsa. Sceny miałem jak z horrorów - puste ulice, puste chodniki, puste ścieżki, puste parkingi, nawet autostrada pusta (jakieś półtora mili mam wzdłuż autostrady). Zupełnie jak by wszyscy anglicy wzięli chorobowe na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Po świętach po takiej przerwie i obżarstwie aż miło wskoczyć na rowerek nawet w drodze do pracy Tylko to słońce w oczy... ale i tak super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 15 km w parku i lekkim terenie. Wszędzie pustka. Ogólnie tępo spacerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ahh w Poniedziałek 50km a wczoraj 70km na szosie cud miód malina, dziś niestety tylko czyszczenie sprzętu będzie wieczorem i przerwa do Piątku/Soboty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dostałem książkę "Cyclecraft", John Franklin i zabieram się do czytania jak to powinienem jeździć a nie jeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Otrzymałem przesyłkę - kiera + mostek + okularki Gripy kupione wcześniej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Dzisiaj około 48 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.