Laqss24 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Dzisiaj asfatlowe 40 km, teraz obiadek chwila odpoczynku i znowu przejażdżka. Piękny dzisiaj dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Drugi dzień ostrego testowania nowych hamulców w Parku Chorzowskim. Dzisiaj 35 km po niezłym błocie na zjazdach. Avid'y zdały test perfekcyjnie, a weekend zakończony wynikiem 65 km, z max. prędkością na zjeździe 52 km/h. Przy okazji potwierdziły się opinie o idealnej sztywności Raidon'a przy tarczy 180 - ani razu klocki nie przejechały o tarczę (no chyba, że hamowałem ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 86 km po Górach Stołowych oraz okolicznych uzdrowiskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 W sumie kilometrów niewiele, głównie po mieście i z rodzinką.... ale po mieście.... za to potem.... mycie.... Jednak zmieścił się do wanny i wspólna kąpiel hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Wieczorne ciemno-leśne 14km. Miało być więcej ale niestety zawołali mnie do pracy tak więc przedwcześnie musiałem wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Również pierwsze 100km w tym roku - na szczęście bez przygód technicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dzisiaj 40,05 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Co za dokładność ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Świeży jestem, witajcie. Dziś ledwo 20km oraz piłka, siekierka i przecinka trasy w pobliskim lasku, po zeszłej wiośnie trochę to zarosło... Wyszedł ładny, techniczny kawałek z niedużymi wzniesieniami (do 2 m), długości kilkuset metrów. Krzaki, chaszcze, konary nisko i wysoko i połowa trasy nad małym kanałem (a raczej na 2 metrowej skarpie nad 2 metrowym kanałem ) Trochę off-topic ale w zimie mnie tu nie było Właśnie na tej ścieżce zimą była heca, jak na oblodzonym jechałem z kumplem, a raczej za nim, a on z niewyjaśnionego powodu zatrzymał się na ścieżce nad urwiskiem... Nic nie dało rady zrobić, śnieg, poleciałem głową w dół, przebijając lód na kanale, a rower na mnie . Na szczęście stanąłem na konarze i nie wpadłem cały do wody. Ja jakoś wyszedłem, ale ta skarpa miała ponad 2,5m, ja stałem na lodzie, a rower jeszcze dalej odjechał... Wyciągaliśmy rower 15 minut... Zawsze woziłem ze sobą 2,5m linkę (życie mnie nauczyło) a na złość zapomniałem i dla tego to tyle trwało. Było wesoło, a do tego jak się pozbierałem jeździliśmy jeszcze 1,5h przy -3 Jedna z piękniejszych wywrotek jakie widziałem, a do tego moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Rozkręciłem tylną piastę i zrobiłem całkowity serwis. Kręci się aż miło a przed tym ostatnia 30km zimowa trasa jutro WIOSNA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazurq Napisano 20 Marca 2012 Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 W sobotę 55 km w terenie różnym, dużo górek - okolice Olsztyna -WDK, Wadąg, Kieźliny , Słupy, Barczewko.Lęgajny. Nikielkowo - pogoda przepiękna, kondycja dobra- w końcu ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 21 Marca 2012 Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nareszcie napompowałem opony, było już 30 psi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Jeżeli sięgać do czasów weekendowych to w sobotę trochę teren w niedzielę 40,5 km. A tak to w tym tygodniu miało miejsce wymiana sztycy na dłuższą, zacisk czerwony i top cap czerwony, rower wzbogacony i detale, które cieszą oko jak mało co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dziś kiepski dzień... złamany ząb na talerzu szkoda gadać jak to zrobiłem... Działa, ale kwalifikuje się do wymiany w najbliższym czasie. Z drugiej strony chyba jedyny mam 43 zęby No i 20km teren dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Mała przejażdżka wieczorem rodzinnie.... przed wyjazdem dopompowałem synowi oba koła... w trakcie podróży (gdzieś po 3 km) było widać, że z tylnego koła uszło sporo powierza, szybki pit-stop na dopompowywanie powietrza u dziadka (było blisko).... cóż przez 30 min pobytu na postoju i na powrocie trzyma... zobaczymy jutro... dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 22 Marca 2012 Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Uzupełniłem powietrze w oponach i małe czyszczenie roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helhaim Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dziś 26 km z czego 0,4 asfalt i 0,6 lekki leśny teren (okolice parku linowego na Pakoszu CK dla zorientowanych) - jestem świeży w temacie rowerowych wypadów więc zaczynam od krótszych i łatwiejszych tras. BTW! Zawsze jak wyjeżdzam na rower są chmury a jak wrócę i idę do arbajtu to słońce wychodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Nowe oświetlenie przód i jakieś 10 km w wolnej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oski34 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wykopałem 2 skocznie, kawałek pumptracku i wieczorem udoskonalałem technikę bunnego na streetówce ... jak ja lubię te całe popołudnia na rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Nie wiem czy bardzo rowerowe ale podpiąłem platformę na rowery na hak, przejechałem miasto, trasę za miastem i trochę polną - rowery nie odpadły... potem przejażdżka i powrót, sprzęt przetestowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazurq Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dziś 26 km z czego 0,4 asfalt i 0,6 lekki leśny teren (okolice parku linowego na Pakoszu CK dla zorientowanych) - jestem świeży w temacie rowerowych wypadów więc zaczynam od krótszych i łatwiejszych tras. BTW! Zawsze jak wyjeżdzam na rower są chmury a jak wrócę i idę do arbajtu to słońce wychodzi :/ zawsze na weekend jest źle - ale już od poniedziałku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helhaim Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 zawsze na weekend jest źle - ale już od poniedziałku.... hehe u mnie pojęcie weekendu nie istnieje - mam nienormowane godziny pracy;p ale w sumie jak mam wyjechac to chocby padało i tak wyjade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 23 Marca 2012 Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 a ja dziś 69,8 km i nowa prędkość max - 70,2 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 50,5 km... i duma z połówki, która dzielnie mi towarzyszyła... a był to jej pierwszy kurs w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Marca 2012 Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Nocna przejażdżka z synkiem... sprawdzone i wyregulowane oświetlenie u niego... kilometrów niewiele, może ze 3... nie liczyłem, cel był inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.