Gość sworks Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 67 km, od 18:30 do 21-ej, Szoską... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W ostatnim czasie wymieniłem Teściowi hamulce. Z jakichś kompletnych nonameów na Decathlonowe Tektro, do tego linki, pancerze, słowem wszystko, prócz klamkomanetek.. Niby nic, ale wartość roweru wzrosła dwukrotnie P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Prawie kompletny serwis roweru ,,teściowej'' - Extreme, rower na pograniczu makrokesza, ale jeszcze znośny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziś troszkę ponad 50km w niezłym tempie . Cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Wracałem z pracy do domu drogą okrężną. Zaliczone: - pogonienie gołębi (od dzisiaj jeżdżę zygzakiem w obawie przed zemstą matki natury); - uniki przed eskadrą kaczek; - poczucie klimatu wojny w Wietnamie - dowiedziałem się co rzuca dwa duuuże cienie, wydaje dźwięki jak para śmigłowców, a przy tym przyziemiało tuż nad moją głową. Jeżeli jeszcze nie wiecie co to, to przybliżę temat. Na pewno choć raz w życiu widzieliście średniowieczne ryciny na których ludzie płyną na łabędziach (chociażby jeden z rycerzy okrągłego stołu). Te które widziałem w Polsce to pikuś z tymi czymś co nade mną śmignęło. Na oko 2,5-3 metry rozpiętości skrzydeł i jakieś 90 kg masy. Gdzie mnie ten rower dzisiaj poprowadził - na lotnisko? W planach na wieczór - uruchomienie jednego z dwóch liczników, albo zamówienie trzeciego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dziś pierwszy tego roku w pełni rodzinny wyjazd rowerowy, ja na swoim Krosie, żona na tym co ma z bagażnikiem i młodszym, a starszy jeszcze na swoim starszym rowerku, nowszy w serwisie do jutra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pierwsza dłuższa trasa w tym roku - wpadło 45 km na szosie. Coraz bardziej ją lubię :D Z przerwą na pyszną kawę u rodziców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 nie dziś a przedwczoraj kupiłem nowy rower dziś za to kupiłem naklejki ochronne pod linki i córce dzwonek dziś jeszcze pękło pierwsze 25 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Pojechałem na zajęcia z tańca rowerem, wcześniej odkręciłem dwie duperele spod siodła zyskując - 30g, a po przyjeździe wyczyściłem i spryskałem amorek żeby mi ładnie jutro pracowałem Może jeszcze odkręcę ochronkę na korbę ;] Odkręcenie plastikowej ochronki na korbę, która była zresztą nieskuteczna Wynik -35g Cały rower = 13850g ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 30 km po parku Chorzowskim i przy okazji test (normalny oraz błotny) nowych hamulców. Mechaniczne Avid'y działają idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Pierwsze 100km w tym roku. Dodatkowo nowy skill - wymiana szprychy bez zdejmowania opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 obejrzałem ostatnie okrążenie eliminacji mistrzostw świata i nawet kawałek nagrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Wczoraj 12km na pożyczonym BMXie i rozkręcanie ramy w moim rowerze. Dzisiaj mycie napędu i smarowanie oraz 30km po lesie zakończone pływaniem w błotku. No cóż Oleśnica leży na bagnach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 52,5 km, fantastyczna pogoda! noga podawała ostro średnia 31,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 dziś dwie dyszki w przerwie na uczelni ) piękna wiosna na około! nic tylko jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Dzisiaj 33,26 km . Zobaczyłem wyścig Mediolan - San Remo na kanale Eurosport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 20 km spokojnym tępem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colarz Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Rozpoczęcie sezonu ~50km , jutro powtorka:) Piękna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cambel Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 68 km pogoda super jutro kolejne km . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Dystans właściwie żaden coś ponad 10 km ale rodzinnie... starszy pożegnał się z mniejszym rowerkiem.... i dystans by był dłuższy ale młodszy zasną na foteliku... potem przywóz podbajerzonego większego roweru, poza smarowaniem itp wymiana raczek, domontowanie podnóżki, koszyka a przede wszystkim błotników, potem trochę regulacji i mały shakedown... kilka kółek pod blokiem na nowszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 6h jazdy w terenie i troszkę asfaltu różnym tempem, a rowerek strasznie brudny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 17 Marca 2012 Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 80 km po wzgórzach trzebnickich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 cały dzień na bikeparku w Olsztynie - nogi bolą od pumptracków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baanaan Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Czyszczenie, montaż licznika i oświetlenia na przód, a po obiedzie wyprawa do sklepu w poszukiwaniu błotników cel na dziś +/- 25km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 18 Marca 2012 Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 64,5 km dziś na szosie naturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.