krychood Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Fajnie mi się jechało więc dwukrotnie więcej pojechałem niż zakładałem. Była ładna pogoda i przejechałem 24 km, ale trzeba było wrócić i pod koniec już sił było mało i bolące uda, nie wiem jak wszedłem po schodach na 3-cie piętro. Przez około godziny po wycieczce jeszcze czułem ból ud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazurq Napisano 5 Marca 2012 Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 W sobotę wybrałem się z kolegą na pierwszy tegoroczny wypad, wyszło około 40m km; miałem 2 upadki na lodzie na leśnej drodze ale wszystko dobrze. Kondycja super dzięki zimowej dwumiesięcznej pracy na siłowni i basenie; nawet cztery litery nie bolały mimo sportowego siodełka. W koncu przetestowałem solidnie nowy rower, no i błotniki SKS - powyżej kolan wszystko czyste! Po jeździe uzupełniłem płyny i sole mineralne (piwem ofc). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dziś poranne 15km przez las. Długo mnie tu (na forum) nie było, dobrze być z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Właśnie wróciłem z młodszym z jego dzisiejszego shakedown rowerowego.. po zimie nie zapomniał jak się jeździ ale rowerek raczej za mały... kolejny czeka w kolejce - w środę ma urodzinki to pojedziemy doposażać nowszy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ostatnimi czasy jedyna czynność związana z rowerem,to tęsknota za nim :/ Pierwszy rok studiów niszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dziś 114 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dziś 50 km na szosie. Ciepełko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Marca 2012 Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wymieniłem łańcuch i chwyty. Kupiłem Magazyn Rowerowy i bikeBoard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibas Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wczoraj - 25km - szosa - brak czasu na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Mało czasu- 19 km szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 wieczorne 50 z czego 20 pod wiatr . Weekend zakończony z przebiegiem 180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 46 km przez większość walka z wiatrem bocznym lub w twarz. Wietrzny weekend zakończyny dystansem 122. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 skróciłem pancerz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 z braku laku 26 km treningu na rowerze do DH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Nabiłem prawie 8 barów w oponę szosową.....pompką ręczną Merida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 smarowanie, czyszczenie z kurzu;), zalozone oswietlenie pro noise i knog, ustawienie sztycy, na jutro pozostalo regulacja spd, przerzutek, odtluszczenie tarcz i gotowy na sezon;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laqss24 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 W końcu wymieniłem łańcuch oraz kasetę. Czekam teraz na korbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmietrov Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Latałem po mieście za podkładkami, zamontowałem stery, nabiłem gwiazdkę, montaż hamulca, a na jutro tylne koło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Marca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Nabiłem prawie 8 barów w oponę szosową.....pompką ręczną Merida witaj w klubie onanistów - zimą pompowałem ręczną pompką rowerową koło samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mrmorty Ten Koleś to powinien w takim razie pompować szytki kolarzom w TDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Napompowałem opony na twardo, zima było nieco mniej powietrza dla lepszej przyczepności... teraz inna - lżejsza jazda... jutro doposarzanie roweru syna.. Czeka mnie jeszcze regulacja tylnego hamulca, tylko nie wiem kiedy znajdę czas na ta zabawę, bo muszę chyba przybliżyć do tarczy klocek ten od strony całego mechanizmu - tam gdzie jest linka... a to nie takie proste, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakol13 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 dziś 47,5 km na szosie . Trochę kropiło ale nie tak źle było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Jednak zszedłem dziś do piwnicy i podregulowałem hamulce, wygląda, że jest jak lubię, czyli krótko i mocno ale upewnię się jutro na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McAron Napisano 13 Marca 2012 Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Zniosłem zimówkę do piwnicy a podstawowy rower do komóreczki aby łatwiej było sie do niego dostać i pohasać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 16 Marca 2012 Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 W niedzielę 15km powrotu z pracy, w środę 2x po 16km dom-praca / praca-dom. Za to dziś już niczym nieskrępowane i zupełnie bezstresowe17km po słonecznym lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.