ingaas Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Jak w temacie. W jaki sposób chronicie swoje kolana przed wychłodzeniem podczas jesiennych jazd? Mam krótkie szorty Hummvee i do nich zakładam długie nogawki Endura Thermolite ale chyba są za cienkie i same kolana marzną mi i przez to pobolewają. Będę jeździł do temp. nie niższej niż +10C. Macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzepkok Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 zawsze najlepszy pomysł to po prostu długie, ocieplane spodnie ale jeśli chcesz coś tylko na kolana to polecam NAKOLANNIKI - przód z membrany i nie ma siły, żeby stawy przewiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ingaas Napisano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Zamówiłem już ocieplacze kolan z Endury: http://endurastore.pl/ocieplacze_kolan_fs260_knee_warmers,38,140.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 18 Października 2011 Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Zamówiłem już ocieplacze kolan z Endury: http://endurastore.pl/ocieplacze_kolan_fs260_knee_warmers,38,140.html Fajne ale trochę drogie. No ale nie droższe od zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ingaas Napisano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No dokładnie tak. Dziś dotarły już do mnie. Na wysokości stawu mają wstawkę z materiału który dobrze izoluje przed wiatrem i wilgocią. Prawdopodobnie będę je zakładał na nogawki Endura Thermolite. Na razie mierzyłem na "sucho". Wydaje się, że będzie ok :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 19 Października 2011 Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja jezdze w Kellys Isowind i powiem ze rewelacyjny patent. Teraz czekam na spodnie i tez je bede wrzucal na spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.