martin Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Ostatnio grzebiąc po niecie znalazłem ciekawą stronkę http://www.bicycle.pl/index.php?lang=pl, z jeszcze ciekawszą sprawą. Co o tym myślicie?? I czy był ktoś z was juz na poprzednich edycjach tej wyprawy, jak dla mnie świetna sprawa.
Duckbill Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Co o tym myślicie?? Ja myślę że temat jest źle nazwany... Odsyłam do ZASAD PISANIA NOWYCH TEMATÓW A pomysł fajny tylko kto ma 70 dni wolnego
trroy Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Hmm może i fajne ale strasznie drogie. Wyszło mi ze zniżkami 850 zł bez wyzywienia. To już lepiej wyjechać na taką wyprawe na własną ręke. I taniej i sam np wybierasz miejsce na nocleg. No i jak się jedzie na północ na rowerach to musowo Nordkapp trzeba zaliczyć
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Lutego 2006 Mod Team Napisano 7 Lutego 2006 eee moja wyprawa na nordkap bardziej mi się podoba ;P
skrzynia Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Nawet nawet, ale za drogo, zwłaszcza, że wyżywienie i ubezpieczenie płaci się dodatkowo, samemu... IMO nie warto.
Shogun Napisano 13 Lutego 2006 Napisano 13 Lutego 2006 I Dziwne jest to, że zaczynają i kończą w Kopenhadze, jakby nie mogli np. w Gdańsku. A poza tym to raczej dla takich totalnych amatorów, co na rower wsiadają 2x na rok. Nudy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.