rybciasum Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Witajcie . Kompletnie nie jestem obeznany jakie stery mam wziąć, moje stare neco kulkowe to już przeszłość, znajomy założył mi jakieś inne które miał gdzieś w zapasie, niestety po małym xc zaczęły znowu rzęzić i mięc luzy, chce nie mieć z tym problemu i kupić coś porządniejszego, i jeżeli starczy kasy to jeszcze do tego mostek z małym wzniosem albo bez wzniosu kompletnie, i chciałbym się z tym w 100-110 zł zmieścić, wykonalne ? Uprzedzam pytania, oczywiście 1 1/8, kierownice mam bodajże 25,4 co możecie powiedzieć o takim zestawie http://allegro.pl/amoeba-borla-mtb-kiera-mostek-chwyty-rogi-i1869738190.html stery bym jakieś dokupił później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Zestaw bardzo dobry, jak długość mostka i jego wznios ci odpowiadają to czemu nie, i nawet dosć tanio stykło by sie zorientować ile ten zestaw waży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.