rybciasum Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Witajcie . Kompletnie nie jestem obeznany jakie stery mam wziąć, moje stare neco kulkowe to już przeszłość, znajomy założył mi jakieś inne które miał gdzieś w zapasie, niestety po małym xc zaczęły znowu rzęzić i mięc luzy, chce nie mieć z tym problemu i kupić coś porządniejszego, i jeżeli starczy kasy to jeszcze do tego mostek z małym wzniosem albo bez wzniosu kompletnie, i chciałbym się z tym w 100-110 zł zmieścić, wykonalne ? Uprzedzam pytania, oczywiście 1 1/8, kierownice mam bodajże 25,4 co możecie powiedzieć o takim zestawie http://allegro.pl/amoeba-borla-mtb-kiera-mostek-chwyty-rogi-i1869738190.html stery bym jakieś dokupił później
Mod Team Puklus Napisano 18 Października 2011 Mod Team Napisano 18 Października 2011 Zestaw bardzo dobry, jak długość mostka i jego wznios ci odpowiadają to czemu nie, i nawet dosć tanio stykło by sie zorientować ile ten zestaw waży
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.