aro8520 Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Siemano. Posiadam rower Arkus 505 ht sport i zgubiłem w nim jeden klocek hamulcowy z przodu. Nie moge w internecie znaleźć ich żeby kupić. Na dole fotki jak wyglądają jeśli ktoś znalazł by mi link klocków byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Klocki hamulcowe kupuje się do hamulców, nie do roweru, więc wypadałoby napisać chociaż jaki masz hamulec bo z informacji z internetu: Hamulec przód: tarczowy za wiele nie wynika. Tak na marginesie to pewnie taniej wyjdą nowe hamulce :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro8520 Napisano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Przepraszam. Wiem tylko że to jest tarczowy a typu nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.