Aurox Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ta najtańsza waży 10,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiszpan25 Napisano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2011 ta najtańsza waży 10,3 a gdzie znajdę wagi dowolnego modelu? Polska strona chyba ich nie podaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Merida to ma tak w sumie malo wspolnego z Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jak już wspierać polskie firmy... http://www.rowerzysta.pl/szosowe/rower-szosowy-romet-huragan-race-2011.html?utm_campaign=2011-10&utm_content=1148&utm_medium=cpc&utm_source=nokaut.pl Podoba mi się ta maszynka . I na pewno byłby wygodniejsza niż rower TT. Chociaż jakbym miał tyle kasy do wydania na rower kupiłbym chyba coś innego, np http://www.carrera-podium.it/bikes/phibra-1, ale tu już za samą ramę tyle się wykłada co za Rometa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiszpan25 Napisano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2011 dzisiaj oglądałem rowerki Felt B12 i B16. zacne zabawki... ale mam coraz więcej obiekcji czy taki rower ma sens. to naprawdę wyspecjalizowany pojazd... waga zapewne powoduje, że kilometry po prostu same nawijają się na koła... no ale czy warto za to zapłacić około 1800EUR? cena też nawet nie zła jak na ten typ roweru tylko czy mi to naprawdę potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Widze ze budzet zmienia sie dramatycznie, jeszcze troche a bedziemy rozwazac zakup roweru za 1800zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hiszpan25 Napisano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Widze ze budzet zmienia sie dramatycznie, jeszcze troche a bedziemy rozwazac zakup roweru za 1800zl Wszyscy usilnie odwodzicie mnie od pomysłu zakupu roweru typu TT to szukam też innych alternatyw.. Oglądałem właśnie Ridleya Orion... i sam nie wiem co o tym myśleć... PZDR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Jeśli chcesz pozostać przy treku to sugeruję 2,1. Aluminiowa rama, widelec karbonowy, osprzęt z grupy 105. Bezproblemowy rower do szybkiej jazdy. Jeśli chcesz karbonowy to seria 4, np 4,7 ze względu na lepsze koła, albo 4,9. Te rowery mają dużo plusów: standardowe wkłady suportu, normalne sztyce, żadnych udziwnień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartmanin Napisano 7 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ..rzeczywiscie 1800eu za taki rower to malo (apropos to ktory to dokladnie model 7.9?)..trudno Ci bedzie kupic w tej cenie cos rownie profesjonalnego (np topowa szose)..zgodze sie z przedmowcami - kierownica moze byc malo wygodna..szczegolnie podczas czestej zmiany biegow..ale co za problem wymienic ja na zwyklego baranka jesli mocno nie podpasuje (problem moze byc koszt wymiany kierownicy klamkomanetek itd - moze wyjsc sporo)..z doswiadczenia wiem tez ze wysokie obrecze sa niezbyt przyjemne w uzytkowaniu podczas bocznego wiatru ale chyba w jezdzie po miescie ten problem jest pomijalny..rowniez przymierzalem sie do tt bo ojciec jedzdzi na cube aerium pro i sobie chwali ale jednak zdecydowalem sie na tradycyjna szose..inna sprawa ze jakbym mail brac tego typu rower to na pewno nie tylko do jazdy po miescie i na pewno nie po polskim miescie..na miasto wybralbym cannondale'a bad boya ultra 8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.