iwan1245 Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no nowy za granicą dostaniesz , jeździłem na nim i powiem szczerze chodzi jak złoto , a i do tego ładny a jeszcze mówiłeś o sztywnej osi to są przejściówki firmy rst z 9 na qr 20 to wtedy to http://allegro.pl/marzocchi-dirt-jumper-2-jak-nowy-street-dj-pilnie-i1886412439.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 20 Października 2011 Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no Wy chyba sobie kpicie... Shiver SC, który sam z siebie jest wiotki, a do tego proponujesz mu przejsciowke z 20 na 9mm? masakra... zamiast kombinowac, to bym wolal duza uzywke, w sensie storma albo Fr20 ( z tanich), albo cos drozszego, jak 66vf chociaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iwan1245 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 przejściówkę z 9 na 20 nie 20 na 9 . i shiver SC jest wiotki , jeździłeś kiedyś na nim .że walisz takie opinie . storma do ramy gdzie siedział amor o skoku 120 ? Jeszcze lepiej 66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 23 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Żeby nie robić niepotrzebnego tematu na forum, piszę tutaj. Kupiłem tego Raidon'a LO Air. Pracuje bardzo ładnie (w porównaniu z oryginalnie włożonym XCT V3). Mam jednak pewne pytanie - ważę 75 kg, amor nabity na ok. 55 PSI. Teraz jest dość zimno <10 stopni i po chwili na mrozie Raidon robi się twardszy. Czy jeśli wypuszczę trochę powietrza, to amorek będzie lepiej pracował w niskiej temperaturze? Czy może jednak powinienem trochę go dopompować, bo jest za mało "nabity"? Pisałem o tym już wcześniej w innym temacie i nie dostałem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2011 TO przez olej ktory w tłumiku zgęstniał, jak upuscisz powietrza mozesz czasem go dobić. lepiej wymienic olej na rzadszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.