Skocz do zawartości

[Warszawa] rowerkiem nad wode w warszawie

tmmy

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy rower dojedzie nad Zegrze. Każdy, który ma choć jeden pedał w korbie, jeśli nie ma to też po obniżeniu siodełka można się odpychać nogą.

Zdatne do zjedzenia ryby można łowić w stawach-jeziorach na pd-wschód od Piaseczna.(taką z Wisły możesz tylko wysłać komuś w paczce jako groźba karalna :D )

no tak moge go tez wziasc pod pache i isc na piechote :) a co do wisly to nigdy nie bede tam lapal. Do piaseczna ... chyba naprawde ciezko by mi bylo tam dojechac :) ja rower praktycznie dostalem za darmo i musze chyba w nim wymienic wszystko procz ramy zeby sie poruszac w dalsze trasy. Chociaz ostatnio z żoliborza do Kiełpina pojechalem ale pod górke juz musiałem z buta bo mi się przerzutki nie zmieniają :) Intersują mnie nawet takie malutkie stawy jak na wolumenie. Tam akurat nie moge lapac bo nie mam skladki na tamten staw ... 100zl . porażka :)

Kartę mam wiec jeśli o to chodzi to nie ma problemu. Pytanie jest tylko czy są tam jeszcze ryby. Dla zainteresowanych znalazlem jeszcze fosę na fortach Bema gdzie można złapać dorodne karasie i liny. Dookoła ścieżki rowerowe. może być fantastyczne miejsce do jeżdżenia i wędkowania

byłem na szczęśliwicach :) Ryby nie biorą tam wogóle :) w drodze powrotnej pękł mi łańcuch :) cieszę się że nie pojechałem nigdzie dalej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...