tmmy Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witam. Nie wiedzialem gdzie dodac ten post wiec pisze tutaj. Czy znacie jakieś jeziorka po gdzie mozna wskoczyc na rower z wedka i podjechac? interesuje mnie Warszawa po stronie żoliborza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 No pewno, wstajesz rano mykasz na 2 stronę Wisły i kręcisz aż do zalewu zegrzyńskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Widziałem, że ludzie łowią na Kępie Potockiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmmy Napisano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2011 na kępie potockiej jestem prawie codziennie. tam chyba ryby wszystkie umarly lowilem tam z milion razy i praktycznie nic. a co do zegrza ... to moj rower tam nie dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iksC Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Każdy rower dojedzie nad Zegrze. Każdy, który ma choć jeden pedał w korbie, jeśli nie ma to też po obniżeniu siodełka można się odpychać nogą. Zdatne do zjedzenia ryby można łowić w stawach-jeziorach na pd-wschód od Piaseczna.(taką z Wisły możesz tylko wysłać komuś w paczce jako groźba karalna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmmy Napisano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2011 no tak moge go tez wziasc pod pache i isc na piechote a co do wisly to nigdy nie bede tam lapal. Do piaseczna ... chyba naprawde ciezko by mi bylo tam dojechac ja rower praktycznie dostalem za darmo i musze chyba w nim wymienic wszystko procz ramy zeby sie poruszac w dalsze trasy. Chociaz ostatnio z żoliborza do Kiełpina pojechalem ale pod górke juz musiałem z buta bo mi się przerzutki nie zmieniają Intersują mnie nawet takie malutkie stawy jak na wolumenie. Tam akurat nie moge lapac bo nie mam skladki na tamten staw ... 100zl . porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 W parku szczęśliwickim często widuje się wędkarzy. Pytanie tylko czy można łowić w parku ? Pewnie tak, bo nie zauważyłem żeby się jakoś specjalnie kryli A czy "biorą" nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmmy Napisano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2011 O super jutro tam pojade. To raczej nie jest woda płatna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 O super jutro tam pojade. To raczej nie jest woda płatna O ile nie jest własność prywatna, to łapę zwykle na wszelkiej wodzie trzyma PZW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nie jest prywatna. Oczywiście PZW jak najbardziej trzyma to pod stałą kontrolą - INFORMATOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmmy Napisano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Kartę mam wiec jeśli o to chodzi to nie ma problemu. Pytanie jest tylko czy są tam jeszcze ryby. Dla zainteresowanych znalazlem jeszcze fosę na fortach Bema gdzie można złapać dorodne karasie i liny. Dookoła ścieżki rowerowe. może być fantastyczne miejsce do jeżdżenia i wędkowania byłem na szczęśliwicach Ryby nie biorą tam wogóle w drodze powrotnej pękł mi łańcuch cieszę się że nie pojechałem nigdzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 16 Października 2011 Udostępnij Napisano 16 Października 2011 po drugiej stronie jeziorka wilanowskiego trzeba wjechać przed polem golfowym w lewo w stronę siekierek i jechać po drugiej stronie jeziora - widać park w wilanowie cały czas prosto wzdłuż brzegu leśną droga aż do małej tamy tam podobno jest dużo rybek i urocza spokojna okolica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.