krzyzak06 Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 W tym roku po złożeniu nowego roweru zabrałem się za szlifowanie moich umiejętności. Jak na razie udaje mi się robić bunny hop na ok. 30-40cm (rower- dualówka na ramie 14") I tutaj rodzi się pytanie. W okolicy nie mam żadnych naturalnych przeszkód na których mógłbym ćwiczyć. Potrzebuję pomysłów na obiekt do przeskoczenia.. wiadomo nie może być jednorazówka/coś przez co nieudany BH=wymiana dętki. dodam jeszcze, że najlepiej jakby było to 1/2 częściowe jakieś pomysły na materiały? ja osobiście jedyne na co wpadłem to coś jak skrzynia lekkoatletyczna- problem w tym, że przy uderzeniu może się wszystko w drobny mak rozlecieć liczę że ktośna forum trenował bunnego, jeżeli mieliście taki sam problem o bardzo prosiłbym o zdjęcia przeszkody PS te 30-40cm jak na duala to mało/średnio/sporo?
TrzecieKolo Napisano 14 Października 2011 Napisano 14 Października 2011 A masz jakiś las blisko? Ja sobie jeździłem do lasu, i układałem z patyków/gałęzi przeszkodę. Jak zahaczysz to nic się nie stanie. Możesz też w jakimś parku to robić. 30-40cm to dobrze na początek, ale spokojnie dasz radę dużo więcej jak będziesz ćwiczyć dużo
Grabek114 Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Na skate parku widziałem gościa który bunnego robił nad tekturowym pudłem. Brzmi nie zbyt ambitnie, ale nie ma opcji uszkodzenia sprzętu
Koen Napisano 27 Października 2011 Napisano 27 Października 2011 Zrób sobie z rurek i kolanek PCV składaną, regulowaną poprzeczke.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.