kudi87 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam Zakupiłem pulsometr Sigma PC 25.10 . Dzisiaj pierwszy test tego sprzętu . Sygnał łapie od praktycznie od razu ale i równie szybko go traci . Wszystko jest ok dopóki pulsometr znajduję się do 40 cm od opaski , jeśli odsunę dalej czyli założę na rękę czy kierownicę roweru -> od razu pojawia się "no signal" . Baterie zmieniłem , dalej to samo . Czy ktoś miał podobne problemy ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 To mnie pocieszyłeś Wczoraj zamówiłem ten pulsometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fugas1905 Napisano 14 Października 2011 Udostępnij Napisano 14 Października 2011 sie ma kudi87 też jestem pod wrażeniem tego pulsometru /same pochlebne opinie/,a Ty piszesz o minusach ale to dobrze.Ja cały wieczór dumam nad RC 14.11 /ma to samo co PC 25.10/ + podpięcie do PC /i to mnie rajcuje/. Może ktoś ma takiego,to niech coś napisze.A co do Twojego problemu,to nie powinno tak być,co to jest 40cm??? Znajomy miał taki problem z komp.rowerowym i na gwarancji mu go wymienili u przedstawiciela.zapytaj tam gdzie kupiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi87 Napisano 15 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Wczoraj wysłałem pulsometr do sklepu , w którym kupiłem i nowy już do mnie jedzie jakaś wada fabryczna chyba . W poniedziałek będzie nowy - oby z większym zasięgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 17 Października 2011 Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Dziś kurier dostarczył 25.10 Jutro pierwszy test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudi87 Napisano 17 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ja już przetestowałem i tym razem działa Więc to jakiś wadliwy egzemplarz mi się trafił .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fugas1905 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 To super,że wszystko jest ok.Z sigmą widze są niekiedy problemy,dlatego od razu trzeba reklamować /przeważnie wada fabryczna/. Ale pomimo wad zdecydowałem się kupić 4dni temu RC 1209 /nie jak pisałem RC 14.11,340zł.więcej tylko dlatego że ma podpięcie do PC *PORANOJA!!! / i po 2 treningach jestem pozytywnie zadowolony! W szczególności z dystansu jaki przebiegłem,a po skalibrowaniu pokazuje dokładnią odległość Dlatego polecam RC 1209 za 254zł Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.