DENI Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 hi moj kolega ma problem gdyz ma za krotka rure sterowa wiec poszukuje kogos kto by dospawal ten kawalek (ksiazka telefoniczna i heya lub gdzie mozna kupic rure sterowa do rock shoxa (tutaj mozecie sie wykazac) albo .....zamontowac mostek o wysokosci 4cm ,bo ma mostek 5cm wysokosci i brakuje 1cm rurze sterowej Piszcie nazwe mostka i wysokosc z gory dzieki za odpowiedzi
ralf Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 hmmm ja mam mostek Truvativ XR i ma wysokosc 3,6cm
DENI Napisano 7 Lutego 2006 Autor Napisano 7 Lutego 2006 nie bulwersuj sie dzieki za odpowiedz czekam na inne jednak nie ukrywam ze najbardziej interere mnie ile ma smica gdyz chetnie bym ja sam wciagnal
Duckbill Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Nie do końca rozumiem temat. Mówiąc o wysokoście to macie na myśli długość mostka ? Jeśli nie to ja nie będę nowego tematu zakładał i tutaj zapytam: A jakiej długości mostki macie ???
szakq Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 chodzi o to na jakiej dlugosc rury sterowej sie on zaciska. moj tranzX ma 4.5cm
Puma [JFK] Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Duckbill, tutaj chodzi o wysokość mostka,czyli jaki jest wysoki w miejscu mocowania do rury sterowej("zamontowac mostek o wysokosci 4cm ,bo ma mostek 5cm wysokosci i brakuje 1cm rurze sterowej")
Duckbill Napisano 7 Lutego 2006 Napisano 7 Lutego 2006 Aaaa.... no teraz już załapałem... sorki za fatygę... Taką jakaś niemoc umysłową złapałem i nie zaczaiłem
DENI Napisano 13 Lutego 2006 Autor Napisano 13 Lutego 2006 accent (ten odchudzony) 120mm - 145gramow 3,6mm i tak go zmieniam bo jest na 2 sruby i strasznie trzeszczy jak mocno depcze i wciskam sie w przeciwne konce kiery
Marcin5611 Napisano 27 Marca 2006 Napisano 27 Marca 2006 Sory ze wyszukuje stary temat ale jaką wysokość ma mostek smica/boblight?? Bo to dla mnie bardzo wazne...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.