DENI Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 hi moj kolega ma problem gdyz ma za krotka rure sterowa wiec poszukuje kogos kto by dospawal ten kawalek (ksiazka telefoniczna i heya lub gdzie mozna kupic rure sterowa do rock shoxa (tutaj mozecie sie wykazac) albo .....zamontowac mostek o wysokosci 4cm ,bo ma mostek 5cm wysokosci i brakuje 1cm rurze sterowej Piszcie nazwe mostka i wysokosc z gory dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 hmmm ja mam mostek Truvativ XR i ma wysokosc 3,6cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 a slawna smica ile ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 cos nie kapuje tego co napisałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 nie bulwersuj sie dzieki za odpowiedz czekam na inne jednak nie ukrywam ze najbardziej interere mnie ile ma smica gdyz chetnie bym ja sam wciagnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ja mam zooma - 4 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nie do końca rozumiem temat. Mówiąc o wysokoście to macie na myśli długość mostka ? Jeśli nie to ja nie będę nowego tematu zakładał i tutaj zapytam: A jakiej długości mostki macie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 chodzi o to na jakiej dlugosc rury sterowej sie on zaciska. moj tranzX ma 4.5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Duckbill, tutaj chodzi o wysokość mostka,czyli jaki jest wysoki w miejscu mocowania do rury sterowej("zamontowac mostek o wysokosci 4cm ,bo ma mostek 5cm wysokosci i brakuje 1cm rurze sterowej") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam Race Face Prodigy 4cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Aaaa.... no teraz już załapałem... sorki za fatygę... Taką jakaś niemoc umysłową złapałem i nie zaczaiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 12 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Ritchey, KBIX - 40mm wysokości zacisku na rurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 accent (ten odchudzony) 120mm - 145gramow 3,6mm i tak go zmieniam bo jest na 2 sruby i strasznie trzeszczy jak mocno depcze i wciskam sie w przeciwne konce kiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 23 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 The x-factor Sledgehammer -> 3cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Sory ze wyszukuje stary temat ale jaką wysokość ma mostek smica/boblight?? Bo to dla mnie bardzo wazne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.