elcoyotto Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 Lang wrzucił swój kalendarz na sezon 2012 i miejscówki. Co o tym sądzicie? Praktycznie to wypadła Chodzież a doszedł Bytów
Krzysi3kk Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 Ja jestem zadowolony aż 3 maratony odbędą sie na pomorzu
Michaleb Napisano 14 Października 2011 Napisano 14 Października 2011 no to Jego rodzimy klub Baszta Bytów będzie miała pole do popisu
xmaniek Napisano 14 Października 2011 Napisano 14 Października 2011 Szkoda, że Chodzież odpadła, bo miałem do niej blisko oraz trasa była fajna jak na wielkopolskie warunki.Z tego co mi wiadomo już w tym roku Lang prawie nie pojawił się w Chodzieży, a jak już Skandia się odbyła to Czesiu przyjechał na chwilkę, pościemiał chwilę jak w Chodzieży jest wspaniale itd. Po prostu Lang oferuje mało, a chce za to dużo kasy(czyt. biznes). Teraz Chodzież nie chciała dać kasy i bay bay...
marek1976 Napisano 15 Października 2011 Napisano 15 Października 2011 a mistrzostwa Polski maja się odbyć w Dąbrowie Górniczej matko bosko , gdzie oni chcą tutaj poprowadzić trasę ?
@lek Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 O kurde, u mnie na wsi maja być mistrzostwa Sam jestem ciekawy, gdzie Lang poprowadzi trasę wyścigu
marcinusz Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Mistrz Polski będzie się musiał wykazać nienagannym podjazdem na Dorotkę (dla nie-lokalesów: górka w pobliskim Będzinie - 382 m n.p.m., czyli nieco ponad 100 metrów wyżej niż okolice) To są jakieś jaja normalnie... Obstawiam, że trasa pójdzie w kierunku wschodnim lub północno-wschodnim, bo tam już Jura właściwie, cywilizacji mniej oraz inne wielkie wzniesienia: Trzebiesławska Góra (374m), Bukowa Góra (366m)...
Megan23 Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Na Dorotce to można śmiało zrobić Mistrzostwa Polski XC (nie przesadzam- możliwości na pętle są ogromne) ale maraton? Bardzo mnie ciekawi jak będzie wyglądała 100km trasy MTB w okolicach Dąbrowy. Lang musi mieć niezłe układy z prezydentem miasta (lub na odwrót)
@lek Napisano 16 Października 2011 Napisano 16 Października 2011 Lang, to by dupę ruszył w góry i zrobił trasę na miarę mistrzostw, a nie kombinował w mieście a gdzie Twoja kultura kolego? Zgubiłeś podczas jakiegoś podjazdu? tydzień moderacji w prezencie mrmorty
marcinusz Napisano 17 Października 2011 Napisano 17 Października 2011 Na Dorotce to można śmiało zrobić Mistrzostwa Polski XC (nie przesadzam- możliwości na pętle są ogromne) ale maraton? Bardzo mnie ciekawi jak będzie wyglądała 100km trasy MTB w okolicach Dąbrowy. Lang musi mieć niezłe układy z prezydentem miasta (lub na odwrót) Się zakumplowali przy okazji TdP Na XC Dorotka na pewno by wystarczyła. Kilka wariantów podjazdów i zjazdów jest. Jak ktoś zna wszystkie ścieżki wokół, to na pewno zaprojektowałby coś fajnego.
Klosiu Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 Tak, ale Mistrzostwa Polski? Coraz lepiej z tymi mistrzostwami, najpierw łatwa Jelenia Góra, a teraz górki poniżej 400m npm . Podobno za dwa lata mistrzostwa będą w Murowanej Goślinie . Poważnie mówiąc, wkurza mnie to. PZKOL ma gdzieś jakość trasy, liczą się tylko układy i znajomości.
marcinusz Napisano 20 Października 2011 Napisano 20 Października 2011 Tak, ale Mistrzostwa Polski? Coraz lepiej z tymi mistrzostwami, najpierw łatwa Jelenia Góra, a teraz górki poniżej 400m npm . Może trasa pójdzie w kierunku Ogrodzieńca. Tam są już wysokości powyżej 400 m n.p.m., a Góra Zamkowa w Podzamczu ma nawet 515,5m. Tylko nie wiem czy to z jakąś nieprzejezdną skałą na wierzchu nie jest liczone Podobno za dwa lata mistrzostwa będą w Murowanej Goślinie . A mistrzostwa świata gdzieś w holenderskich depresjach
@lek Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 Bo podobno MP miał organizować Golonko w Karpaczu, ale wygrała komercha i znajomości Jeżeli pojedziemy w stronę Ogrodzieńca, to zastanawiam się gdzie będzie start
marek1976 Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 coś słyszałem , że ma być runda honorowa przez centrum miasta.
piootrj Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 No na pewno będzie, w końcu u Langa na tym to polega. Nie zdziwił bym się jakby końcowe kilometry też były po rundach w mieście (to oczywiście żarcik, mam nadzieje, że się nie spełni)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.